پزشکیسرگرمی

خواص و فواید عناب خشک از نظر طب سنتی + طرز استفاده ی عناب

خواص و فواید عناب خشک از نظر طب سنتی + طرز استفاده ی عناب

عناب خشک

خواص و فواید عناب خشک از نظر طب سنتی + طرز استفاده ی عناب
خواص و فواید عناب خشک از نظر طب سنتی + طرز استفاده ی عناب

خواص عناب خشک ، عناب میوه ای است معتدل و مرطوب

که از دیزباز از نظر طب سنتی حائز اهمیت بوده است

برگ های درخت عناب، کوچک، زیبا، شفاف، ‌متناوب و دندانه دار است.

گل های آن کوچک و به رنگ سبز مایل به زرد می باشد.

میوه ی عناب به رنگ قرمز و به شکل تخم مرغ و دارای یک هسته است.

طعم عناب کمی شیرین است.

این میوه قدرت ماهیچه ها و توان بدنی را افزایش می دهد.

خواص عناب خشک بسیار است از جمله آرام بخش بوده و اضطراب را از بین می برد

بی خوابی را بی طرف می کند ، حافظه را تقویت کرده ، مفید برای کبد و کلیه هاست .

بیشتر بخوانید: کشف حجاب شقایق نوروزی بازیگر بیداری + بیوگرافی و عکس بی حجاب شقایق نوروزی

عناب دفع کننده بلغم است.

زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن شهوت و غرایز جنسی می‌شود.

کسانی که زخم معده و ورم روده دارند

عناب را با هسته سائیده بعد از غذا یک قاشق چای خوری میل کنند.

برگ خشک عناب جهت درمان زخم‌های خوره‌ای مفید است

بدین صورت که گرد برگ درخت عناب را روی زخم بپاشید.

 عناب کاهش دهنده حرارت بدن است.

شستشودهنده سلولهای مغزی است.

کاهش دهنده چربی خون است

طرز استفاده ی عناب

جوشانده عناب:

۵۰ گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.

جوشانده عناب و جو:

۱۴ دانه عناب را با ۲۵ گرم جو پوست کنده مخلوط کرده

و در ۲ لیتر آب ریخته و آنقدر بجوشانید تا جو به اصطلاح شکفته شود

و ۱/۵ لیتر آب باقی بماند. این جوشانده را بگذارید تا ته نشین شود.

سپس روی آن را بردارید و بنوشید.

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا