آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سیب پلو خوشمزه به سبک کرمانشاهی و جدید خانگی

آموزش درست کردن سیب پلو خوشمزه به سبک کرمانشاهی

آموزش درست کردن سیب پلو

آموزش درست کردن سیب پلو خوشمزه به سبک کرمانشاهی که میتوان در میهمانی ها در زمان کوتاه آن را تهیه کرد که در ادامه می توانید تهیه آن را یاد بگیرید.

آموزش درست کردن سیب پلو خوشمزه به سبک کرمانشاهی
آموزش درست کردن سیب پلو خوشمزه به سبک کرمانشاهی

مرحله اول

برای تهیه سیب پلو کرمانشاهی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت با آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم.

در همین حین سیب زمینی را پوست می گیریم،

سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی خرد شده را چند دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها از بین برود.

در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و آنرا تا نیمه از آب پر می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید،

۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب جوش اضافه می کنیم،

سپس برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

سیب زمینی ها را هم آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود،

سپس برنج و سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم.

در ادامه قابلمه ای که برای پخت سیب پلو در نظر گرفته ایم را روی حرات ملایم قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله برای ته دیگ از سیب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده می کنیم

و پس از قرار دادن ته دیگ، مخلوط برنج و سیب زمینی را به قابلمه اضافه می کنیم،

سپس در وسط برنج با دسته کفگیر یک حفره ایجاد می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه یک یا دو قاشق روغن مایع به همراه زعفران دم کرده را به صورت پخش روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم.

حالا حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد می کنیم تا درون قابلمه بخار بپیچد سپس حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله هفتم

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برای دم کشیده برنج زمان نیاز است.

در کنار برنج هم می توانیم از گزینه های بسیار متفاوتی استفاده کنیم.

به سلیقه خود می توانیم در کنار سیب پلو از خورش مرغ، گوشت قلقلی و … استفاده کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
دانه انار۲ پیمانه
مرغ۵۰۰ گرم
رب انار۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
خلال پسته۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا