آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و ویژه ترکی جدید

آموزش درست کردن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و ویژه ترکی

آموزش درست کردن سوپ کلم بروکلی

آموزش درست کردن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و ویژه ترکی، سوپی بسیار مفید و سالم که یک پیش غذای شیک و همه پسند است.

آموزش درست کردن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و ویژه ترکی
آموزش درست کردن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و ویژه ترکی

مرحله اول

برای تهیه سوپ کلم بروکلی مجلسی ابتدا،

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه ۱ قاشق کره تفت می دهیم

تا سبک شود، سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم

و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

حالا پیاز تفت داده شده را کنار می گذاریم

و باقیمانده کره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم،

سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم

تا طعم خامی آرد گرفته شود. در ادامه آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم آب مرغ با حرارت بسیار ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد،

سپس کلم بروکلی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم

و به همراه پیاز تفت داده شده به قابلمه اضافه می کنیم.

حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا سبزیجات بپزند.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم

و پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید، آنرا با گوشتکوب برقی پوره می کنیم،

یا می توانیم سوپ را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزیم تا پوره شود،

سپس مجددا به قابلمه بر گردانیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت را کمی زیاد می کنیم و پنیر چدار را به قابلمه اضافه می کنیم.

حالا باید اجازه دهیم سوپ جا بیفتد، سپس مقداری جوز هندی اضافه می کنیم

و سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۲ نفر
کلم بروکلی۱۰۰ گرم
کره۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
آرد۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ۱ پیمانه
هویج۱ عدد متوسط
پنیر چدار۶۰ گرم
جوزهندیبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا