آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کوکورچ مرغ خوشمزه به روش استانبول ترکیه

آموزش درست کردن کوکورچ مرغ خوشمزه به روش استانبول ترکیه

آموزش درست کردن کوکورچ مرغ

آموزش درست کردن کوکورچ مرغ خوشمزه به روش استانبول ترکیه که می توان به صورت ساندویچ با انواع نان باگت سرو کرد.

آموزش درست کردن کوکورچ مرغ خوشمزه به روش استانبول ترکیه
آموزش درست کردن کوکورچ مرغ خوشمزه به روش استانبول ترکیه

مرحله اول

برای تهیه کوکورچ مرغ ترکیه ای ابتدا گوشت مرغ را به صورت ریز خرد می کنیم،

سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم

و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.

در ادامه گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ را به حدی تفت دادیم که رنگش تغییر کرد،

فلفل سبز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

فلفل سبز را کمی تفت می دهیم،

سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه فلفل سبز نرم شد،

گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

در ادامه مقداری پودر زیره، پودر آویشن،

پودر پیاز، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.

در ادامه پس از اینکه غذا به طور کامل آماده شد،

آنرا داخل نان باگت یا نان پیتا می ریزیم،

سپس به دلخواه مقداری پیاز و خیارشور هم اضافه کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ بدون استخوان۴ عدد
فلفل سبز۴ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سیر۲ حبه
زیره و آویشنبه مقدار کافی
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمک و پودر پیازبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا