آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن مربای انجیر خانگی و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله

آموزش درست کردن مربای انجیر خانگی و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله

آموزش درست کردن مربای انجیر

آموزش درست کردن مربای انجیر خانگی و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله که در پخت آن میتوان از انجیر زرد و سیاه استفاده کرد که در ادامه می توانید مشاهده کنید.

آموزش درست کردن مربای انجیر خانگی و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله
آموزش درست کردن مربای انجیر خانگی و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله

مرحله اول

برای تهیه مربای انجیر مجلسی ابتدا انجیرها را تمیز می کنیم و دم های اضافی آن را می گیریم.

سپس آنها را به خوبی می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

در ادامه شربت مربا را باید درست کنیم برای این منظور ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر به طور کامل داخل آب حل شود.

پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد و شربت به غلظت کافی رسید، انجیرها را به آرامی به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

برای اینکه متوجه شویم شربت به غلظت کافی رسیده است مقدار کمی از آنرا داخل یک قاشق تمیز و خشک می ریزیم،

سپس اجازه می دهیم خنک شود.

پس از خنک شدن اگر شربت کشدار بود یعنی شربت قوام آمده است.

مرحله چهارم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم انجیرها بپزند و نرم شوند.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه گلاب را به همراه آبلیمو به قابلمه اضافه می کنیم

و حدود ۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم

پس از برداشتن مربا از روی حرارت صبر می کنیم تا مربا خنک شده و با دمای محیط یکسان شود.

پس از اینکه مربا خنک شد آنرا در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و درب آنرا محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تهیه مربای انجیر

مربای انجیر خرد شده

اگر انجیرهای شما کوچک و یکدست هستند می توانید مربای انجیر را به صورت درسته درست کنید،

اما اگر می خواهید از انجیرهای درشت استفاده کنید بهتر است انجیر ها را خرد کنید تا در پایان یک مربای انجیر له شده داشته باشید.

قطعات انجیر به دلخواه شما می باشد اما سعی کنید انجیرها را خیلی ریز خرد نکنید چون در روند پخت مربا خودشان له می شوند.

جلوگیری از له شدن انجیرها

برای اینکه مربای انجیر شما پس از پخت له نشود باید از انجیرهایی که پوست شان نازک است یا اینکه ترک خورده است استفاده کنید.

بهتر است از انجیرهایی استفاده کنید که کاملا سالم هستند استفاده کنید وگرنه در حین پختن انجیرها می ترکند و له می شوند.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
انجیر۱ کیلوگرم
آب۲ لیوان
شکر۷۵۰ گرم
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا