آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن آش انار به سبک اصیل شمالی

آموزش درست کردن آش انار به سبک اصیل شمالی

آموزش درست کردن آش انار

آموزش درست کردن آش انار به سبک اصیل شمالی که بدون استفاده از گوشت و با برنج و سبزی تهیه میشود.

آموزش درست کردن آش انار به سبک اصیل شمالی
آموزش درست کردن آش انار به سبک اصیل شمالی

مرحله اول

برای تهیه آش انار مجلسی ابتدا لپه را ،

داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح آن،

آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا حدودا ۶ ساعت،

خیس بخورد و آب آن را ۲ الی ۳ مرتبه ،

تعویض می کنیم تا نفخ آن از بین برود.

مرحله دوم

یک ساعت قبل از پخت آش برنج را داخل،

کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن،

آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخورد.

سبزی آشی را پاک می کنیم و بعد ،

سبزی ها را داخل کاسه ای می ریزیم ،

تا به مدت ۱۵ دقیقه خیس بخورند.

مرحله سوم

تا خاک و گل آن کاملا خارج شود و بعد ،

آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب ،

اضافه آن خارج شود و آنوقت روی ،

تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.البته ،

می توانید داخل خردکن نیز بریزید،

و خرد شده تحویل بگیرید.

مرحله چهارم

سپس لپه را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم ،

و داخل قابلمه ای که برای پخت آش ،

در نظر گرفته ایم می ریزیم و آب برنج را ،

بیرون می ریزیم و خود برنج را به لپه ها ،

اضافه می کنیم و حدودا ۵ لیوان آب،

به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم،

قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید ،

و سبزی خرد شده را اضافه می کنیم،

و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ،

کم می کنیم و اجازه می دهیم تا لپه ها کاملا بپزد.

مرحله ششم

بعد از اینکه مواد پخته شدند داخل کاسه ای،

می ریزیم و با گوشتکوب دستی مواد را،

می کوبیم در حدی که برنج و لپه بافتشان ،

از دست نرود.بعد مخلوط لپه و برنج را،

مجددا داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله هفتم

سپس رب انار (می توانید به جای رب انار،

از آب انار نیز استفاده کنید)، نیمی از پیاز داغ،

زردچوبه و آب گوشت یا استاک و فلفل ،

و نمک به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را،

مخلوط می کنیم و روی حرارت کم،

قرار می دهیم تا آش جا بیافتد.

مرحله هشتم

در آخر آش انار که به قوام رسید و جا افتاد،

آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم.

برای تزیین این آش معمولا از انار دان شده ،

استفاده می شود، پس از اینکه آش را تزیین کردیم ،

آنرا به صورت داغ سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
برنجدو سوم پیمانه
لپه¼ پیمانه
سبزی آشی۱۲۰ گرم
پیاز داغ¼ پیمانه
رب انار¼ پیمانه
آب گوشت۱ پیمانه
انار دان شدهبرای تزیین
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا