آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن بورانی اسفناج رژیمی و سبک به روش تبریزی و جدید

آموزش درست کردن بورانی اسفناج رژیمی و سبک به روش تبریزی

آموزش درست کردن بورانی اسفناج

آموزش درست کردن بورانی اسفناج رژیمی و سبک به روش تبریزی که یک میان وعده بسیار ساده و خوشمزه و البته کم کالری میباشد که در ادامه مشاهده می کنید.

آموزش درست کردن بورانی اسفناج رژیمی و سبک به روش تبریزی
آموزش درست کردن بورانی اسفناج رژیمی و سبک به روش تبریزی

مرحله اول

برای شروع آشپزی ابتدا پوست اضافی سیرها را می گیریم،

سپس به صورت ساطوری بسیار ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

در ادامه اسفناج ها را پاک می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه درون یک ظرف پر از آب قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه اسفناج ها را به خوبی می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.

پس از اینکه اسفناج ها خشک شدند آنها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج و سیر خرده شده را به آن اضافه می کنیم.

مقداری نمک و فلفل سیاه به اسفناج ها اضافه می کنیم و آنها را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها آب بیندازند و آب اضافی شان تبخیر شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه اسفناج ها به خوبی پخته شدند و آب اضافی شان تبخیر شد،

قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا اسفناج ها به طور کامل خنک شوند.

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به ماست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا ماست و اسفناج را در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

در ادامه مغز گردو را خرد می کنیم و آنرا نیز به مخلوط دیگر مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد به طور کامل یکدست شود.

مرحله ششم

پس از اینکه بورانی آماده شد آنرا در کاسه های کوچک مخصوص ماست خوری می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

پس از اینکه بورانی اسفناج خنک شد می توانید آنرا برای مهمانی ها خود به عنوان پیش غذا سرو کنید.

نکاته تهیه بورانی اسفناج

بورانی اسفناج مجلسی

برای اینکه بورانی اسفناج را به صورت مجلسی درست کنید حتما از مغر گردو در آن استفاده کنید.

برای تزیین این میان وعده و پیش غذای خوشمزه می تواند از پودر گردو، نعناع خشک و گل محمدی خشک شده استفاده کنید.

مواد لازم برای ۸ نفر
اسفناج۱ کیلوگرم
ماست چکیده۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
مغز گردو۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا