آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن موجور ، کوکوی اصیل ترکی

آموزش درست کردن موجور ، کوکوی اصیل ترکی

آموزش درست کردن موجور

آموزش درست کردن موجور ، کوکوی اصیل ترکی که در تهیه آن از پنیر پیتزا نیز استفاده می شود و طعم فوق العاده ای نیز دارد.

آموزش درست کردن موجور ، کوکوی اصیل ترکی
آموزش درست کردن موجور ، کوکوی اصیل ترکی

مرحله اول

برای تهیه موجور ترکیه ای خوشمزه ابتدا ،

پیاز و سیب زمینی ها را پوست می گیریم ،

و می شوییم و در کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم ،

و آرد،روغن زیتون،پاپریکا و فلفل سیاه را به آن،

اضافه می کنیم و همگی مواد را اول خوب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

بعد مواد را مانند خمیر با دست به خوبی ورز می دهیم.

در ادامه قالب یا پیاله ای را انتخاب می کنیم ،

و یک عدد پلاستیک فریزر کف آن پهن می کنیم ،

و کمی از مایه کوکو کف آن می ریزیم و با پشت قاشق ،

روی مایه را کاملا صاف می کنیم.

مرحله سوم

سپس فشار می دهیم تا کاملا فیکس شود ،

و بعد روی آن را با کمی پنیر پیتزا کاملا می پوشانیم ،

و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم و مجددا ،

از مایه کوکو می ریزیم و با پشت قاشق هم ،

فشار می دهیم تا کاملا پرس شود،

و هم روی کوکو را صاف می کنیم.

مرحله چهارم

اگر نمیخواهید از پنیر استفاده کنید می توانید،

آن را حذف کنید و کوکو را دیگر در قالب نمی ریزیم،

و با دست به آن حالت می دهیم. سپس تابه ای را ،

روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن زیتون ،

داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.

مرحله پنجم

بعد قالب را بر می گردانیم و کوکو را داخل تابه ،

قرار می دهیم و حرارت را پایین ملایم می کنیم،

و صبر می کنیم تا سرخ شود و بعد بر می گردانیم،

تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.موجور که سرخ شد،

با هر نوع سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
پنیر پیتزا½ لیوان
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ورقه ایبه تعداد کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا