آموزش درست کردن مرغ وحشی خوشمزه به سبک شمالی
آموزش درست کردن مرغ وحشی
آموزش درست کردن مرغ وحشی خوشمزه به سبک شمالی که میتوان به عنوان یک غذای ایرانی و مجلسی در مراسمات سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه مرغ وحشی خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم
و کف یک قابلمه مناسب می ریزیم.
در ادامه پوست های اضافی گوشت مرغ را می گیریم،
سپس تکه های مرغ را روی پیاز های خرد شده می چینیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم،
سپس آلو بخارا را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع،
شکر، کره و مقداری نمک، فلفل سیاه، زنجبیل به قابلمه اضافه می کنیم
و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ بپزد.
مرحله سوم
بعد از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش،
به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم
آب اضافی موجود در قابلمه تبخیر شود و غذا به روغن بیفتد.
حدود ۴۵ دقیقه بعد مرغ وحشی ما اماده سرو است.
مرحله چهارم
نکته مهم هنگام پخت این غذا به هیچ جای مرغ ها را تغییر نمی دهیم
و نیاز به تفت دادن نیست. نکته دیگر که مهمترین نکته
در پخت مرغ وحشی است این است که ،
این غذا نیاز به اضافه کردن هیچ گونه آبی ندارد و باید با آب پیاز مرغ و پخته شود.
مرحله پنجم
طعم این غذا با دستور بالا ملس می شود،
در صورتی که دوست دارید ترشی یا شیرینی غذا را می توانید
با اضافه کردن شکر یا آب لیمو ترش نسبت به ذائقه خود تغییر دهید.
در پیان این غذای خوشمزه را به همراه کته سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۴ تکه بزرگ |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
آلو بخارا | ۸ عدد |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زنجبیل و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام