آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن دلمه برگ مو به روش جدید در سال ۱۴۰۱

آموزش درست کردن دلمه برگ مو به روش جدید در سال ۱۴۰۱

آموزش درست کردن دلمه برگ مو به روش جدید در سال ۱۴۰۱ که در ادامه به یک روش جدید تهیه دلمه برگ مو را آورده ایم.

تهیه دلمه برگ مو
تهیه دلمه برگ مو

مواد لازم برای دلمه برگ مو :

  • گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
  • لپه نصف پیمانه
  • برنج نیم دانه : ۱ پیمانه
  • پیاز خرد شده : به مقدار لازم
  • آبلیموی تازه : نصف استکان
  • شکر : ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، ادویه و فلفل : به مقدار لازم
  • رب : یک قاشق غذا خوری
  • آب : یک لیوان
  • مغز گردو خرد شده : ۴ قاشق غذا خوری
  • زرشک : ۳ قاشق غذا خوری
  • سبزی دلمه : نیم کیلو
  • برگ مو : نیم کیلو

آموزش تهیه دلمه برگ مو

ابتدا برگ های تازه را شسته و داخل قابلمه پر از آب گذاشته و زیر آن را روشن کنید.

زمانی که آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد صبر کنید تا دو یا سه قل جوش بزند و سپس زیر آن را خاموش کرده و برگ موها را داخل آبکش بریزید.

برای درست کردن مایع دلمه ابتدا پیاز داغ کرده و نمک، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.

گوشت را تفت داده و برنج و لپه را که از قبل خیس کرده بودید اضافه کنید.

سپس سبزی، زرشک و گردو را اضافه کرده و تفت دهید.

یک قاشق رب را با یک لیوان مخلوط کرده و به مایع تان اضافه کنید.

آبلیمو، شکر و نمک و فلفل را مخلوط کرده و نصف آن را به مایع دلمه اضافه کنید.

در انتها درب قابلمه را نیم لا بگذارید تا مواد تان کاملا بپزد.

بعد از پخته شدن درب قابلمه را بردارید تا آب مواد داخل دلمه کاملا گرفته شود.

در انتها مواد را داخل دلمه ها بپیچید.

ته قابلمه تان کمی روغن ریخته و چند عدد برگ مو را کف آن بگذارید.

دلمه های پیچیده شده را روی هم چیده و مقداری آب روی آنها بریزید

و زیر قابلمه را روشن کرده و روی شعله بسیار کم بگذارید تا کاملا بپزد.

۱۰ دقیقه قبل از سرو مابقی سس آبلیمو را روی دلمه ها بریزد و زیر آن را خاموش کنید.

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا