رپورتاژ

بررسی این که بهترین شکلات تلخ چند درصد است؟

بررسی این که بهترین شکلات تلخ چند درصد است؟

با توجه به این که شکلات‌های تلخ محبوبیت زیادی دارند شاید بد نباشد که بدانیم بهترین شکلات تلخ چند درصد است؟ شکلات حاوی موادی به نام کاکائو و فلاونوئید است. فلاونوئیدها در گروه آنتی اکسیدان‌هایی هستند که با فرآورده­ای به نام رادیکال آزاد مبارزه می‌کنند. اما به نظر شما بهترین شکلات تلخ چند درصد است؟ در این محتوا ما تلاش خود را کرده‌ایم تا به شیوه‌ای موثر به این سؤال پاسخ دهیم.

بهترین شکلات تلخ چند درصد است؟

برای این که یک شکلات در زمره شکلات‌های تلخ قرار گیرد باید حداقل ۳۵ درصد کاکائو داشته باشد. در میان انواع شکلات تلخ؛ هرچه شکلات تیره‌تر باشد بهتر است و فواید بیشتری دارد. بنابراین شکلات با محتوای کاکائو بالا بخورید یعنی حداقل چیزی حدود ۷۰ تا ۸۵ درصد. البته کسانی که به شکلات و کاکائو حساسیت ندارند و مصرف آن برایشان مشکل آفرین نیست. توجه داشته باشید که شکلات‌های ساده سالم‌تر هستند مگر این که با آجیل یا میوه پر شده باشند.

چه کسانی از چه درصدهایی باید پرهیز کنند؟

همان‌طور که گفتیم ممکن است که برخی از افراد در پس استفاده از شکلات‌های تلخ واکنش‌هایی از خود نشان دهند. در ادامه به بررسی بیشتر این مشکلات خواهیم پرداخت.

  • ۳۰ درصد: این شکلات‌ها معمولا مشکلی برای افراد ایجاد نمی‌کنند.
  • ۴۵ درصد: کسانی که از مشکل رفلکس معده رنج می‌برند بهتر است که از درصدهای پایین‌تر از ۴۵ استفاده نمایند.
  • ۵۰ درصد: این درصد برای مشکلاتی همچون رفلکس، ترشی معده، بی‌خوابی و کسانی که سنگ کلیه دارند مناسب نیست.
  • ۶۵ درصد به بالا: شکلات‌های ۶۵ درصد به بالا کاملاً تلخ هستند. ممکن است که تولیدکنندگان برای قابل تحمل کردن مزه‌ی تلخ آن‌ها از مغزها و میوه‌ها استفاده کنند. کسانی که هیچ محدودیت غذایی ندارند، می‌توانند شکلات‌های تلخ با درصد بالا مصرف کنند. البته ترجیحاً با معده‌ی خالی آن‌ها را نخورید.

چه میزان شکلات تلخ در روز مصرف کنیم؟

اگرچه این شکلات‌ها فواید متعددی دارند اما نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد. برای جلوگیری از دریافت کالری اضافی، بیش از ۳۰ گرم (حداکثر) در روز مصرف نکنید.

شکلات تلخ تخته ای
شکلات تلخ تخته ای

سایر محصولاتی که با کاکائو تولید می‌شوند

 از آنجایی که شکلات‌های تلخ به مذاق همه خوش نمی‌آیند ممکن است افراد به دنبال نمونه‌های جایگزین باشند. نمونه‌هایی که بسیار شیرین و خوشمزه به نظر می‌رسند. برخی از رایج‌ترین آن‌ها عبارتند از:

شکلات شیری

شکلات شیری باید حداقل ۱۰ درصد کاکائو و حداقل ۱۲ درصد شیر داشته باشد. این شکلات‌ها باید در مقادیر محدود مصرف شود زیرا حاوی قند و چربی بیشتری نسبت به شکلات تلخ هستند.

شکلات سفید

کسانی که رژیم لاغری دارند بهتر است که از خوردن این قبیل شکلات­ها خودداری کنند. شکلات سفید حاوی ۲۰ درصد کره کاکائو و تا ۵۵ درصد شکر است. و در صورت مصرف بی رویه منجر به چاقی می شود.

بررسی ترکیبات شکلات تلخ و تأثیر آن‌ها بر بدن

شکلات تلخ کافئین دارد. ۱۰۰ گرم شکلات حاوی ۷۲ درصد کاکائو و ۸۰ میلی‌گرم کافئین است. شما نباید بیش از ۲۰۰ میلی‌گرم کافئین در روز مصرف کنید. یک نوار بزرگ از شکلات‌های تلخ به معنای یک سوم کافئین روزانه شما خواهد. افراد حساس باید این را در نظر بگیرند.

شکلات تلخ حاوی تیرامین (یک ماده شیمیایی طبیعی) است. همچنین این شکلات‌ها حاوی اگزالات هستند. اضافی این ماده از طریق ادرار از بدن خارج می­شود و خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. بنابراین کاهش مصرف اگزالات در افراد مستعد تشکیل سنگ کلیه ضروری است.

برای پاسخ به این سؤال که بهترین شکلات تلخ چند درصد است، ابتدا باید مشخص شود که منظور ما از بهترین چیست؟ اگر به دنبال بیشترین خواص و فایده باشید بدیهی است که درصدهای بالاتر (با توجه به میزان تحملتان در تست غذاهای تلخ) بهتر هستند. اما اگر به دنبال یک درصد امن و متعادل هستید که هیچ عارضه‌ی آلرژیکی برای شما ایجاد نکند نمونه‌های ۳۰ یا ۳۵ درصدی بهتر می‌باشند.

جمع بندی

شکلات­ها برای گردش خون و متعاقباً برای قلب مفید می‌باشند. البته همه شکلات‌ها یکسان نیستند و مزایای آن‌ها متناسب با ترکیباتی که دارند متفاوت خواهد بود. در این مطلب به این نکته که بهترین شکلات تلخ چند درصد است، اشاره کردیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا