رپورتاژ

نکاتی که هنگام گرم کردن غذا در ظروف فویل آلومینیومی باید رعایت کنید

نکاتی که هنگام گرم کردن غذا در ظروف فویل آلومینیومی باید رعایت کنید
نکاتی که هنگام گرم کردن غذا در ظروف فویل آلومینیومی باید رعایت کنید

چگونه غذا را در ظروف فویل آلومینیومی گرم می کنیم؟ ممکن است بپرسید که چه زمانی غذای خود را می خورید، و ممکن است متوجه شوید که ممکن است غذاهای باقی مانده داشته باشید. در این مورد، بهتر است مواد غذایی را در جایی برای استفاده بعدی نگهداری کنید و ظروف فویل آلومینیومی ساده ترین گزینه هستند.

گرم کردن مجدد غذا در دمای مناسب اغلب مشکل است. برای آشنایی بیشتر با گرم کردن مجدد انواع ظروف در ظروف فویل آلومینیومی تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

آیا می توانید ظروف فویل آلومینیوم را در فر قرار دهید؟

ظروف فویلی برای استفاده در فر بی خطر هستند. رسانای خوبی برای گرما است، به این معنی که گرما به طور مساوی توزیع می شود و غذا را کاملا گرم می کند. با این حال، باید مطمئن شوید که ظرف با طرفین فر داخلی تماس نداشته باشد، که می تواند جرقه های خطرناک ایجاد کند.

فویل آلومینیوم به دلیل رسانایی حرارتی بالایی که دارد، می تواند در برابر دماهای بسیار بالا بدون ایجاد هیچ بلایایی مانند آتش سوزی مقاومت کند. غذا از طریق یک سوراخ در بالای ظرف گرم می شود. برای ایمنی بیشتر، بهتر است از یک ظرف کم عمق با عمق حدود ۳ سانتی متر استفاده کنید. ظروف از گرم شدن بیش از حد غذا جلوگیری می کنند.

مراحل دقیق برای گرم کردن غذا

روش های سنتی برای گرم کردن مجدد غذا در ظروف فویل وجود دارد. ظروف باید به گونه ای در فر قرار داده شوند که بتوانید غذا را به طور ایمن و صحیح گرم کنید. شما همیشه باید رول آلومینیوم ظروف یکبار مصرف در خانه داشته باشید که بتوایند برای کارهای مختلف از آن استفاده کنید. یکی از این کارها گرم کردن مواد غذایی است که در ادامه به آن می پردازیم.

۱. درپوش را بردارید

اگر ظرف فویل آلومینیومی دارای درب یا مهر و موم است، باید قبل از گرم کردن غذا در فر آن را بردارید. درب ظرف ممکن است به طور کامل غذا را گرم نکند.

روکش‌های مقوایی خطرناک‌تر هستند، زیرا وقتی ظروف فویل بسیار داغ می‌شوند، راحت‌تر آتش می‌گیرند. با این حال، اگر غذا را فقط چند دقیقه دوباره گرم کنید، احتمال آتش گرفتن درب آن کمتر است.

۲. کف را کاملا بپوشانید

وقتی غذا را در ظرف فویل آلومینیومی گرم می کنید، باید مطمئن شوید که غذا به طور کامل کف ظرف را می پوشاند. پخش یکنواخت غذا به گرم شدن آن در کل فرآیند کمک می کند.

اگر این کار انجام نشود، ظرف ممکن است داغتر از حد معمول شود و جرقه ایجاد کند. در نتیجه، این امر نه تنها از گرم کردن غذا جلوگیری می کند، بلکه یک خطر ایمنی نیز به همراه دارد.

ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید

باید ظرف فویل را در وسط صفحه گردان فر قرار دهید و مطمئن شوید که با دیواره میز گردان تماس نداشته باشد. این کار خطر ایجاد جرقه های الکتریکی را که به آن قوس الکتریکی می گویند، از بین می برد.

ظروف فویل فلزی هستند و تماس با دیواره فر می تواند این مشکل را ایجاد کند. با این حال، در صورت ایجاد قوس، فر باید فورا خاموش شود. این ممکن است باعث آتش سوزی نشود، اما می تواند به دیواره های فر آسیب برساند.

۳. یکی یکی

هر بار فقط می توانید از یک ظرف فویل آلومینیومی در فر استفاده کنید. این ایده آل است زیرا ممکن است در فر خود فضای کافی برای چند ظرف در یک زمان نداشته باشید. همچنین، اگر تصمیم بگیرید آنها را کنار هم قرار دهید، دیواره فر را لمس کرده و جرقه ایجاد می کند.

کنار هم قرار دادن آنها خیلی راحت نیست و به احتمال زیاد غذای یک ظرف اصلاً گرم نمی شود! بنابراین بهتر است قبل از قرار دادن غذا در ظرف دیگری، آن را در یک ظرف گرم کنید و وقتی کاملا داغ شد آن را خارج کنید.

آیا گرم کردن غذا با  ظروف فویل آلومینیومی بی خطر است؟

ظروف فویل آلومینیومی حاوی مواد خطرناک یا فلزات سنگین نیستند. در طول این فرآیند، سازنده مراحل ضد عفونی را در دمای بالا انجام می دهد. برخلاف اکثر ظروف پلاستیکی، این امر تضمین می کند که ظروف برای استفاده و نگهداری مواد غذایی ایمن هستند.

چرا ظروف فویلی برای گرم کردن غذا بهترین هستند؟

بسته بندی ظروف فویل آلومینیومی مزایای زیادی نسبت به سایر انواع بسته بندی دارد، بنابراین امروزه به طور گسترده در رستوران ها و منازل استفاده می شود. ناخوشایند است، اما کیفیت غذا را نیز حفظ می کند. این ظرف قابل بازیافت و قابل اعتماد مزایای بسیار دیگری نیز دارد. بیایید بفهمیم آنها چه هستند!

همچنین رشد باکتری های جدید را حفظ یا ایجاد نمی کند. به طور سنتی، به دلیل وجود مواد موجود در ظروف فویل، کمتر با غذا واکنش نشان می دهند.

گرمایش راحت است

به دلیل رسانایی حرارتی بالای این ظروف، غذا را می توان نسبتاً سریع گرم کرد. همچنین پشتیبانی حرارتی خوبی دارد و می تواند دمای بالای مایکروویو را تحمل کند. در این دما ظرف خرد نمی شود و تغییر شکل نمی دهد.

برعکس، ظروف پلاستیکی در برابر دماهای بالا مقاومت کمتری دارند و در گرمای شدید می توانند مواد مضر تولید کنند.

از بهداشت و ماندگاری مواد غذایی اطمینان حاصل کنید

ظروف از موادی ساخته شده اند که از تغییر شکل در دمای بالا اطمینان حاصل می کنند. این بدان معنی است که آنها می توانند غذا را برای مدت طولانی گرم و تازه نگه دارند.

این امر از آلودگی هنگام نگهداری مواد غذایی جلوگیری می کند و ضایعات مواد غذایی را کاهش می دهد. بسته بندی نیز با اطمینان از رطوبت و جلوگیری از هرگونه نشت طعم غذا را حفظ می کند.

پخت و پز چند منظوره

می توانید ظروف فویل آلومینیومی را در اجاق های سنتی و مایکروویو قرار دهید. اگر می خواهید غذا را دوباره گرم کنید، آن را برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا ظرف چند ثانیه غذای شما گرم شود.

یکی از معتبرترین ارائه دهندگان ظروف فویل آلومینیومی مواد غذایی در ایران

شرکت آلومینیوم هزار سوم میلاد (تولید کننده فویل آلومینیوم)، یکی از بزرگترین تولید کنندگان فویل آلومینیومی حرفه ای در ایران، می تواند بهترین ظروف غذای فویل آلومینیومی را در ایران به شما ارائه دهد. ما در سرتاسر دنیا مشتری داریم به جز ظروف غذا، سایر محصولات آلومینیومی بسیاری از زمینه های دیگر مانند سیم پیچ آلومینیومی، لوله های آلومینیومی، پره های آلومینیومی و غیره را ارائه می دهیم. اگر به دنبال تولید کننده آلومینیوم قابل اعتماد هستید، با مشاوران این شرکت تماس بگیرید. و فقط قیمت فویل آلومینیوم کیلویی را سوال کنید! کیفیت را در کنار قیمت مناسب می توایند به دست آورید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا