آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن بستنی انبه مخصوص و خوشمزه ویژه کافه جدید

آموزش درست کردن بستنی انبه مخصوص و خوشمزه ویژه کافه

آموزش درست کردن بستنی انبه

آموزش درست کردن بستنی انبه مخصوص و خوشمزه ویژه کافه که یکی از بستنی های خوشمزه و پرطرفدار است که از خود میوه انبه در تهیه آن استفاده می شود.

آموزش درست کردن بستنی انبه مخصوص و خوشمزه ویژه کافه
آموزش درست کردن بستنی انبه مخصوص و خوشمزه ویژه کافه

مرحله اول

برای تهیه بستنی انبه خوشمزه ابتدا پوست انبه را به آرامی جدا می کنیم،

سپس انبه را از وسط نصف می کنیم و هسته آنرا خارج می کنیم.

در ادامه گوشت میوه را به صورت حبه ای خرد می کنیم

و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ظرف حاوی انبه را به مدت یک شب داخل فریزر قرار می دهیم،

پس از اینکه انبه ها به خوبی یخ زدند، ظرف را از فریزر خارج می کنیم.

در ادامه بستنی وانیلی را به همراه آب لیمو ترش و برگ نعنا

به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله انبه یخ زده را نیز به میکر یا مخلوط کن اضافه می کنیم

و مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه مواد بستنی یکدست شدند درب میکسر را باز می کنیم

و خلال پسته را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مجددا مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا خلال پسته با بستنی ترکیب شود.

در ادامه مایه بستنی را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم.

پس از گذشت ۲ تا ۴ ساعت بستنی ما آماده سرو است.

نکات تهیه بستنی انبه

چرا بستنی کشدار نیست

دلیل اینکه این نوع بستنی کشدار نیست این است که

در مواد آن از ثعلب استفاده نشده است.

ثعلب نوعی آرد گیاهی است که از ترکیب ریشه های چند گیاه تهیه می شود.

در صورتی که می خواهید بستنی را به صورت کشدار درست کنید

حتما از ثعلب استفاده کنید.

مواد لازم بستنی انبه
انبه رسیده۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۴  قاشق غذاخوری
خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
بستنی لیوانی وانیلی۱ عدد
برگ نعنا۲ عدد

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا