آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن زیره جوش خوشمزه به سبک اصیل اراکی

آموزش درست کردن زیره جوش خوشمزه به سبک اصیل اراکی

آموزش درست کردن زیره جوش

آموزش درست کردن زیره جوش خوشمزه به سبک اصیل اراکی که با مغزیجات و دانه های عطری تهیه مبشود و بسیار مقویست.

آموزش درست کردن زیره جوش خوشمزه به سبک اصیل اراکی
آموزش درست کردن زیره جوش خوشمزه به سبک اصیل اراکی

مرحله اول

برای تهیه زیره جوش خوشمزه ابتدا روغن ها را ،

داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم،

قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شوند.

آرد را الک می کنیم و به روغن داغ شده کم کم ،

اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

چیزیکه قابل اشاره است در اینجا این است که،

رنگ آرد نباید تغییر محسوسی کند فقط ،

در حدی باید تفت دهیم که طعم ،

خامی آرد گرفته شود. بعد پودر هل،دارچین،زردچوبه،زیره،

پودر گل محمدی و زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا حدودا ۳۰ ثانیه مواد را تفت می دهیم تا آرد،

با ادویه ها طعم دار و به طور کامل مخلوط شود.

در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم ،

و کنار می گذاریم و شکر را اضافه می کنیم ،

و مداوم تفت می دهیم تا شکر سفت نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله مغزیجات خام (پسته، بادام، گردو، فندق و…)

را نیز قابلمه می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم،

تا مغزیجات با کل زیره جوش آمیخته شود.

زیرجوش را در ظرف مورد نظر می ریزیم و داغ و گرم نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۲ لیوان
روغن مابع۱ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده¼ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی¼ قاشق چایخوری
مغزیجات خام۱ لیوان

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا