آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کتلت مرغ با برنج به سبک اصیل شمالی

آموزش درست کردن کتلت مرغ با برنج به سبک اصیل شمالی

آموزش درست کردن کتلت مرغ با برنج

آموزش درست کردن کتلت مرغ با برنج به سبک اصیل شمالی که میتوان به همراه نان یا برنج یا سس دلخواه سرو نمود.

آموزش درست کردن کتلت مرغ با برنج به سبک اصیل شمالی
آموزش درست کردن کتلت مرغ با برنج به سبک اصیل شمالی

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ با برنج مجلسی ابتدا،

سینه مرغ را به تکه های کوچک تر تقسیم،

می کنیم، سپس پیاز را از وسط نصف می کنیم ،

و به همراه تکه های گوشت مرغ و ۲ پیمانه آب ،

داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه،

و زردچوبه به همراه آب لیمو ترش به قابلمه،

اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت،

متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم ،

به مدت حدود ۳۰ دقیقه مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله سوم

پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آنرا از قابلمه ،

خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا به طور کامل،

خنک شود. حالا گوشت مرغ را به همراه،

برنج پخته شده، تخم مرغ ها، جعفری ،

و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط کن یا میکسر را ،

روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد ،

به طور کامل میکس شوند. پس از اینکه مواد ،

کاملا یکدست شدند، آنها را از مخلوط کن ،

خارج کرده و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم،

و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم،

تا مایه کتلت استراحت کند. البته در صورتی،

که وقت نداشته باشیم می توانیم مایه کتلت را ،

بدون استراحت کردن سرخ کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کتلت را پس از استراحت از،

یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب،

روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن،

اضافه می کنیم، حالا کمی صبر می کنیم،

تا روغن به طور کامل داغ شود.

مرحله هفتم

حالا به اندازه یک گردو از مایه کتلت بر می داریم،

و با دست انرا به صورت گرد شکل می دهیم،

سپس داخل روغن داغ می اندازیم تا کتلت ،

سرخ شوند. حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان می دهیم،

تا یک سمت کتلت ها سرخ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله کتلت ها را بر می گردانیم،

تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود،

سپس کتلت ها را روی دستمال حوله ای،

قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل،

گرفته شود، سپس به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۵۰۰ گرم
برنج پخته شده۱ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا