آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سیب زمینی تنوری با سس ویژه به سبک اسپانیایی

آموزش درست کردن سیب زمینی تنوری با سس ویژه به سبک اسپانیایی

آموزش درست کردن سیب زمینی تنوری

آموزش درست کردن سیب زمینی تنوری با سس ویژه به سبک اسپانیایی که در تهیه آن از سس سالسا و سس تند گوجه فرنگی استفاده می شود.

آموزش درست کردن سیب زمینی تنوری با سس ویژه به سبک اسپانیایی
آموزش درست کردن سیب زمینی تنوری با سس ویژه به سبک اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی خوشمزه،

ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم،

و به خوبی می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه ،

قرار می دهیم و به صورت مکعب های متوسط ،

مانند حبه قند خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سینی فر را بیرون می آوریم،

سپس فر را روشن می کنیم تا روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد،

به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه کاملا گرم شود. می توانیم ،

کمی کف سینی را چرب کنیم و یا کاغذ روغنی قرار بدهیم.

مرحله سوم

سیب زمینی ها را داخل کاسه ای می ریزیم ،

و روغن زیتون و نمک روی آن ها می پاشیم ،

و کاملا سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم،

تا مزه دار شوند و داخل سینی فر می چینیم،

و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۵ دقیقه،

کاملا نرم و برشته شوند.

مرحله چهارم

سپس در این فرصتی که داریم سس آن را ،

آماده می کنیم.رب گوجه فرنگی،

سرکه انگور،سس گوجه فرنگی تند،جعفری،پیازچه،

پاپریکا،سس سالسا را در کاسه ای می ریزیم ،

و با قاشق خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها که آماده شدند،

از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم،

تا به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط بماند ،

و بعد در بشقابی می ریزیم و با سسی که ،

آماده کردیم میل می کنیم.نوش جان

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
سس سالسا۲ قاشق غذاخوری
سرکه انگور۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی تند۱.۵ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱.۵ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری و پیازچهمقدار کمی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا