آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن دسر قهوه به سبک اصل فرانسوی

آموزش درست کردن دسر قهوه به سبک اصل فرانسوی که بنا به ذائقه میتوان از شکر در تهیه آن استفاده نمود.

آموزش درست کردن دسر قهوه
آموزش درست کردن دسر قهوه

مرحله اول درست کردن دسر قهوه

برای تهیه دسر قهوه لاکچری ابتدا آب سرد را ، داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.

در ادامه کاسه را کنار می گذاریم تا مخلوط ژلاتین به صورت اسفنجی شود.

مرحله دوم درست کردن دسر قهوه

در این مرحله کتری را پر زا آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید سپس کاسه محتوی ژلاتین را روی بخار آب کتری قرار می دهیم و آرام مواد را هم می زنیم تا ژلاتین در آب حل و رقیق شود.

مرحله سوم درست کردن دسر قهوه

حالا شکر را به قهوه آماده که داغ هست اضافه می کنیم و با قاشق آرام آن را هم می زنیم تا شکر کاملا در قهوه حل شود، سپس مخلوط شکر و قهوه را کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله چهارم درست کردن دسر قهوه

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم تا هنگام خارج کردن دسر از قالب با مشکل روبرو نشویم.

در ادامه قهوه خنک شده را با ژلاتین رقیق مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم درست کردن دسر قهوه

حالا مخلوط قهوه و ژلاتین را داخل قالب مورد نظرمان می ریزیم و روی آنرا به خوبی صاف می کنیم.

در ادامه قالب را در یخچال قرار می دهیم تا دسر اماده می شود.

حدود ۴ تا ۵ ساعت برای آماده شدن دسر زمان نیاز است.

مرحله ششم درست کردن دسر قهوه

پس از اینکه دسر آماده شده را از داخل یخچال خارج می کنیم و ظرف مورد نظرمان را روی قالب قرار می دهیم و قالب را برعکس می کنیم و دسر در ظرف قرار می گیرید و با انواع مغزیجات یا پاستیل آن را تزئین می کنیم.

نوش جان

مواد لازم برای ۴ نفر
قهوه آماده۲.۵ پیمانه
شکر۵ قاشق سوپخوری
آب سرد۸ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین¼ پیمانه

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا