آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن شوید پلو بامرغ رستورانی به روش جدید

آموزش درست کردن شوید پلو بامرغ رستورانی به روش جدید

آموزش درست کردن شوید پلو بامرغ

آموزش درست کردن شوید پلو بامرغ رستورانی به روش جدید که یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانی برای مجالس و میهمانی های خاص است.

آموزش درست کردن شوید پلو بامرغ رستورانی به روش جدید
آموزش درست کردن شوید پلو بامرغ رستورانی به روش جدید

مرحله اول

برای تهیه شوید پلو با مرغ مجلسی ابتدا پیازها را به صورت خلالی،

خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب،

تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند، سپس مقداری دارچین،

کاری، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به همراه ادویه ها چند دقیقه تفت می دهیم،

تا با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم،

و کمی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی خوشرنگ شود،

و طعم خامی آن نیز به طور کامل گرفته شود.

مرحله سوم

حالا تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم ،

و کمی تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شوند،

سپس فلفل دلمه ای و هویج را به صورت دلخواه خرد شده را ،

اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله ۲ لیوان آب جوش اضافه می کنیم،

و اجازه می دهیم مرغ به طور کامل بپزد. در همین حین ،

به سراغ آماده کردن شوید پلو می رویم. برای این منظور،

باید برنج را نسبت به نوع آب از ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت قبل ،

با آب ولرم و نمک بخیسانیم.

مرحله پنجم

حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم ،

و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد،

سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق چایخوری نمک،

به آب جوش اضافه کرده و پس از آن برنج خیسانده شده را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه که پخت اولیه برنج انجام شد،

برنج را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

حالا داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن می ریزیم،

و روی حرارت قرار می دهیم، سپس برای ته دیگ،

از سیب زمینی یا نان لواش استفاده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم،

سپس مقداری شوید خشک روی برنج می ریزیم.

به همین ترتیب برنج و شوید خشک را به صورت لایه ای ،

داخل قابلمه می ریزیم (لایه آخر برنج می ریزی)،

سپس درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم شوید پلو به مدت ۴۵ دقیقه،

تا یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد.

پس از گذشت یک ساعت از پخت مرغ، تکه های مرغ را ،

از قابلمه خارج می کنیم، سپس استخوان ها ،

و قسمت های اضافی مرغ را جدا می کنیم.

مرحله نهم

حالا گوشت مرغ را به صورت دلخواه خرد می کنیم،

و مجددا به قابلمه درون سس باز می گردانیم و اجازه می دهیم ،

کاملا غلیظ شود. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت مرغ،

زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم ،

و اجازه می دهیم مرغ به خوبی جا بیفتد.

مرحله دهم

در این مرحله پس از اینکه شوید پلو دم کشید،

آنرا داخل یک ظرف مناسب می کشیم،

سپس مرغ را که کاملا غلیظ شده است روی شوید پلو ،

به صورت دلخواه می ریزیم یا اینکه به صورت لایه ای ،

در وسط شوید پلو می ریزیم و سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
سینه مرغ۲ عدد کامل
هویج۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
ادویه کاری و دارچینبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا