آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن قارچ سوخاری فست فودی به صورت مرحله به مرحله

آموزش درست کردن قارچ سوخاری فست فودی به صورت مرحله به مرحله

آموزش درست کردن قارچ سوخاری

آموزش درست کردن قارچ سوخاری فست فودی به صورت مرحله به مرحله که یکی از پیش غذاهای محبوب بین المللی می باشد که در ادامه می توانید مشاهده کنید.

آموزش درست کردن قارچ سوخاری فست فودی به صورت مرحله به مرحله
آموزش درست کردن قارچ سوخاری فست فودی به صورت مرحله به مرحله

مرحله اول

برای تهیه قارچ سوخاری مخصوص ابتدا قارچ ها را به خوبی می شوییم

و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و کنار می گذاریم.

در ادامه یک کاسه بزرگ و جادار انتخاب می کنیم و ماست چکیده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حتما از ماست پر چرب بدون آب ( چکیده ) استفاده کنید.

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش ، نمک و فلفل سیاه به کاسه می افزاییم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

سپس قارچ ها را داخل مواد قرار می دهیم و کمی مخلوط می کنیم تا تمام قارچ ها به مایه آغشته شوند.

روی درب ظرف یک سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا قارچ ها طعم دار شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه قارچ ها طعم دار شدند آنها را از یخچال خارج می کنیم.

در ادامه تخم مرغ ها را در یک کاسه گود می شکنیم

و به همراه ۱ قاشق غذاخوری ماست و آرد سوخاری خوب مخلوط می کنیم تا حالت خمیر شل بگیرد.

مرحله پنجم

در ادامه آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه داخل دو کاسه مجزا می ریزیم و کنار دست مان قرار می دهیم.

یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به قدری روغن داخل ظرف می ریزیم که قارچ ها هنگام سرخ کردن شناور باشند.

مرحله ششم

قارچ ها را از کاسه خارج می کنیم داخل آرد سفید می زنیم سپس داخل مخلوط تخم مرغ می زنیم

و در آخر داخل آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.

به اندازه ای که ظرف جا دار قارچ اضافه می کنیم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم

نکته مهم در مورد سرخ کردن قارچ ها این است که حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید،

زیرا روغن های خوراکی جذب غذا می شوند ولی روغن های سرخ کردنی به دلیل ترکیبات ویژه ای که دارند جذب غذا نمی شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه قارچ ها به طور کامل طلایی شدند آنها را از روغن خارج کرده

و روی یک توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.

در پایان قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

نکات پخت قارچ سوخاری

قارچ سوخاری با پنیر

اگر می خواهید قارچ سوخاری را با پنیر تهیه کنید باید پس از شستشو و خشک کردن قارچ ها ساقه هایشان را خارج کنید

و کمی پنیر پیتزا داخل شکم قارچ قرار دهید.

در تهیه قارچ سوخاری پنیری دیگر نیاز نیست قارچ ها را طعم دار کنید

و می توانید پس از قرار دادن پنیر در شکم قارچ ها آنها را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

روغن مخصوص قارچ سوخاری

برای سرخ کردن قارچ سوخاری حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید

زیرا همانطور که در بالا توضیح دادیم جذب غذا نمی شود.

نکته مهم تر اینکه روغن های خوراکی مثل روغن ذرت و روغن آفتابگردان تحمل حرارت زیاد را ندارند

و خیلی زود می سوزند اما روغن های مخصوص سرخ کردنی به راحتی نمی سوزند و تحمل حرارت بالا را دارند.

ادویه و طعم دهنده های قارچ سوخاری

طعم دهنده ها و ادویه های مورد استفاده در قارچ سوخاری به طور معمول فلفل سیاه ، آب لیمو ترش و زعفران هستند.

البته اضافه کردن ادویه ها و طعم دهنده های دیگر هم می تواند باعث خوشمزه تر شدن قارچ سوخاری شود که بستگی به ذائقه شما دارد.

مثلا می توانید برای از ادویه هایی مثل پودر سیر ، پودر پاپریکا و زنجبیل برای بهتر شدن طعم قارچ ها استفاده کنید.

قارچ سوخاری با دلستر

برای اینکه قارچ سوخاری را با دلستر تهیه کنید حتما از دلستر کلاسیک یا همان دلسترهای تلخ و بدون طعم استفاده کنید.

دلستر باعث می شود که قارچ سوخاری شما پفکی تر و ترد شود

البته باید مراقب باشید که بیش از حد دلستر اضافه نکنید که باعث از هم پاشیدن قارچ ها شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۵۰۰ گرم
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق چایخوری
آرد سوخاری و روغنبه اندازه کافی
آرد سفیدبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا