آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن قارچ کبابی طعم دار مخصوص به روش جدید

آموزش درست کردن قارچ کبابی طعم دار مخصوص به روش جدید

آموزش درست کردن قارچ کبابی

آموزش درست کردن قارچ کبابی طعم دار مخصوص به روش جدید که با خواباندن در مواد ،طعم بسیار عالی به قارچ می دهد که در ادامه می خوانید.

آموزش درست کردن قارچ کبابی طعم دار مخصوص به روش جدید
آموزش درست کردن قارچ کبابی طعم دار مخصوص به روش جدید

مرحله اول

برای تهیه قارچ کبابی رستورانی ابتدا پوست روی قارچ ها را می گیریم

(یا اینکه می توانیم با دستمال نم دار قارچ ها را تمیز کنیم)

سپس می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود.

برای مرینت قارچ ها پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم

و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه سس مایونز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری،

زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم

و با دست خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در آخر قارچ ها را اضافه می کنیم و با دست زیر و رو می کنیم

تا مواد به تمام قارچ ها برسد.

مرحله سوم

به سلیقه خود می توانیم برای طعم دار کردن قارچ ها

مواد دیگری مثل زنجبیل و لیمو ترش هم اضافه کنیم.

در ادامه روی درب کاسه را سلفون می کشیم

و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا قارچ ها طعم دار شوند.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۲ ساعت قارچ ها را از یخچال خارج می کنیم

و به سیخ می کشیم. کره را هم به روش بن ماری ،

روی بخار آب ذوب می کنیم و با زعفران باقیمانده مخلوط می کنیم.

برای کباب کردن قارچ ها می توانیم از روش ها متنوعی استفاده کنیم.

مرحله پنجم

بهترین روش کباب کردن قارچ ها استفاده از ذغال است

که اگر در دسترس ندارید می توانید از شعله گاز یا فر نیز استفاده کنید.

البته اگر اولویت شما طعم قارچ کبابی است ،

توصیه می شود حتما از منقل ذغال استفاده کنید.

مرحله ششم

هنگامی که قارچ ها را کباب می کنیم از مخلوط کره و زعفران

روی قارچ ها می مالیم که این کار علاوه بر لذیذتر کردن کباب،

باعث خوشرنگ تر شدن آن نیز می شود.

در پایان قارچ های کباب شده را به همراه سس باربیکیو سرو می کنیم.

نکات پخت قارچ کبابی

طرز خواباندن قارچ

طرز خواباندن و مواد طعم دهنده برای قارچ کبابی مانند

جوجه کباب می باشد و شما می توانید به سلیقه خود

از مواد بسیار متنوعی برای طعم دار کردن قارچ ها استفاده کنید.

مثلا می توانید از موادی که برای طعم دار کردن جوجه استفاده می کنید

برای قارچ هم استفاده کنید.

بعد از طعم دار کردن قارچ کبابی یکی از مهم ترین مراحلی

که باعث قارچ کبابی ما طعم بسیار لذیذ و رنگ خوبی بگیرید،

استفاده از سس زعفران و کره می باشد که در این سس

هم می توانیم از انواع ادویه ها استفاده کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۴۰۰ گرم
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد درشت
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا