آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کباب قشقایی اصیل به سبک ایلیاتی

آموزش درست کردن کباب قشقایی اصیل به سبک ایلیاتی

آموزش درست کردن کباب قشقایی

آموزش درست کردن کباب قشقایی اصیل به سبک ایلیاتی که معمولا به همراه کته زعفرانی سرو می شود.

آموزش درست کردن کباب قشقایی اصیل به سبک ایلیاتی
آموزش درست کردن کباب قشقایی اصیل به سبک ایلیاتی

مرحله اول

برای تهیه کباب قشقایی خوشمزه ابتدا گوشت را،

مانند کباب چنجه خرد می کنیم، سپس ۴ پیمانه آب ،

داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را ،

به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم و به همراه گوشت به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم،

و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش امد،

کف های روی آب را می گیریم و دور می ریزیم،

این کار باعث می شود طعم زهم گوشت از بین برود.

مرحله سوم

پس از اینکه کف های روی آب را به طور کامل گرفتیم،

مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم،

درون قابلمه به طور کامل کشیده شده و جذب گوشت شود.

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد،

قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم،

سپس کره را به همراه روغن داخل تابه می ریزیم.

پس از اینکه کره ذوب شد، نان لواش را خرد می کنیم،

و در مخلوط کره و روغن تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود،

سپس کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا گوشت پخته شده را به تابه اضافه می کنیم،

و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

پس از اینکه گوشت را سرخ کردیم آنرا به همراه ،

نان لواش سرخ شده داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم ،

و به همراه برنج کته سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوست گوسفندی۸۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
کره۱۰۰ گرم
نان لواش۳ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن۲ قاشق غذاخوری

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا