آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن املت هندی با قارچ و گرام ماسالا

آموزش درست کردن املت هندی با قارچ و گرام ماسالا

آموزش درست کردن املت هندی

آموزش درست کردن املت هندی با قارچ و گرام ماسالا که تعم نسبتا تندی دارد و معمولا به همراه نان و سبزی سرو می شود.

آموزش درست کردن املت هندی با قارچ و گرام ماسالا
آموزش درست کردن املت هندی با قارچ و گرام ماسالا

مرحله اول

برای تهیه املت هندی خوشمزه ابتدا پوست قارچ ها را ،

می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ،

خرد می کنیم و کنار می گذرایم. پیاز و سیرها را،

پوست می گیریم و می شوییم، سپس ،

روی تخته آشپزخانه پیاز را نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

پیاز خرد شده را یک گوشه تخته قرار می دهیم ،

و سیرها را رنده ریز می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را،

می شوییم و پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم،

و کنار می گذاریم. در ادامه داخل تابه ای ،

۲ قاشق روغن مایع می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ ها را داخل تابه می ریزیم،

سپس تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم،

تا قارچ ها آب نیندازند و مداوم به مدت ۷ دقیقه ،

تفت می دهیم و بعد قارچ های تفت خورده را ،

در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

سپس داخل همان تابه دو قاشق غذاخوری کره ،

و دو قاشق غذاخوری روغن مایع می ریزیم ،

و روی حرارت قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را ،

داخل ان می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند،

و بعد اجازه می دهیم تا سرخ و طلایی شوند.

مرحله پنجم

سپس سیر رنده شده، زنجبیل، ادویه گرام ماسالا ،

یا پودر کاری را به پیاز اضافه می کنیم و حدودا ۲ دقیقه،

مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها پخش شود،

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم ،

و ۱ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله ششم

حالا بلافاصله گوجه فرنگی های رنده شده را نیز ،

به مواد می افزاییم و کمی تفت می دهیم،

تا بادیگر مواد یکدست شوند، سپس تامل می کنیم ،

تا آب گوجه ها بخار شود. البته گه گاه مواد را،

تفت می دهیم تا به تابه نچسبند.

مرحله هفتم

پس از تبخیر شدن آب گوجه فرنگی ها، قارچ های ،

تفت داده را بدون آب داخل بشقاب به مواد اضافه می کنیم،

و همگی مواد را مخلوط می کنیم و زمانیکه مایه ما ،

به قل قل افتاد تخم مرغ ها را در پیاله ای یکی یکی می شکنیم.

مرحله هشتم

سپس در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم،

و همگی آن ها را با چنگال هم می زنیم و به مایه غذا ،

اضافه می کنیم و نمک و فلفل نیز روی مواد می پاشیم ،

(فلفل املت باید زیاد باشد تا تند شود) و همگی مواد را ،

زیر و رو می کنیم تا کاملا تخم مرغ ها با دیگر مواد مخلوط شود.

مرحله نهم

سپس در صورت تمایل کمی گشنیز یا جعفری خرد شده ،

نیز به املت اضافه می کنیم و مداوم املت را تفت می دهیم ،

تا کاملا پخته و سفت شود. املت هندی پخته شده را ،

در بشقابی می ریزیم و با نان و سبزی تازه نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۶ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۴ حبه
زنجبیل½ قاشق مرباخوری
گرام ماسالا یا ادویه کاری½ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن یا رکهبه مقدار کافی

گردآوری : کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا