آموزش درست کردن موهیتو نعنایی به روش ساده و راحت در منزل یکی از نوشیدنی های پرطرفدار که با مواد متنوع درست میشود که در ادامه می توانید مشاهده کنید.
مرحله اول درست کردن موهیتو نعنایی
برای تهیه موهیتو نعناعی رستورانی ابتدا لیمو ترش ها را از وسط برش می زنیم، سپس آب شان را با فشار دست می گیریم و پس از صاف کردن داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شکر و پوست لیمو را اضافه می کنیم.
مرحله دوم درست کردن موهیتو نعنایی
توجه داشته باشید برای پوست لیمو ترش رنده شده فقط باید از قسمت سبز پوست لیمو ترش استفاده کنیم. در ادامه برگ های نعنا را از شاخه جدا می کنیم و پس از شستشو و خشک کردن به مخلوط کن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مقدار نعنا در موهیتو سلیقه ای می باشد و به همین دلیل می توانید مقدار نعنا را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. در ادامه یخ های قالبی را به مخلوط کن اضافه می کنیم و در آخر آب گازدار را به دیگر مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
اگر آب گازدار در دسترس نداشتیم می توانیم به جای آن از آب خنک معمولی استفاده کنیم. حالا مواد را میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان موهیتو اماده شده را در ۲ لیوان بزرگ می ریزیم و با نعنا تزیین کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نعنا تازه | ۱۰ شاخه |
لیمو ترش | ۴ عدد |
پوست لیمو رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
آب گازدار | ۱ پیمانه |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
یخ قالبی | ۱٫۵ پیمانه |
گردآوری: کاشمر سلام