سکانس عاشقانه نیکی کریمی و پارسا پیروز فر وایرال شد + فیلم
سکانس عاشقانه نیکی کریمی و پارسا پیروز فر وایرال شد که در قالب یک فیلم مشاهده می کنید، در ادامه ی این بخش از کاشمر سلام با ما همراه باشید.
سکانس عاشقانه نیکی کریمی و پارسا پیروز فر
عاشقانه نیکی کریمی و پارسا پیروز فر
دختران انتظار فیلمی به کارگردانی رحمان رضایی، نویسندگی محمدهادی کریمی و تهیهکنندگی داریوش بابائیان و رحمان رضایی که در سال ۱۳۷۸ ساخته شد و در سال ۱۳۷۹ در سینما های ایران به نمایش درآمد.
خلاصه داستان نیکی کریمی
سعید مسرور دانشجوی پزشکی برای پرداخت بدهی خود به سام مجبور میشود برای گرفتن وام ازدواج با دختر دانشجویی به نام روشنک به شکل صوری ازدواج کند.
از طرفی، شراره دختر سام به سعید علاقه مند شده و…
بیوگرافی نیکی کریمی
نیکی کریمی (زادهٔ ۱۹ آبان ۱۳۵۰) بازیگر و فیلمساز ایرانی است.
او یکی از تأثیرگذارترین هنرمندان سینما پس از انقلاب ۱۳۵۷ است که در فیلمهای مهمی نقشآفرینی کرده و با کسب جوایز متعدد از جشنوارههای گوناگون بینالمللی از موفق ترین هنرمندان سینمای ایران از لحاظ تعداد جوایز جهانی نیز بهشمار می رود.
بیشتر بخوانید: کت و دامن زیبای نیکی کریمی در سریال سرزمین کهن سروصدا به پا کرد
نخستین نقش سینمایی کریمی در فیلم وسوسه (۱۳۶۸) بود.
او سال بعد با ایفای نقش در فیلم پرفروش عروس (۱۳۶۹) برای نخستین بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر شد.
کریمی برای بازی در سارا (۱۳۷۱) موفق به دریافت جایزه صدف نقرهای بهترین بازیگر زن از جشنواره بینالمللی فیلم سنسباستین شد.
او در بیست و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر نیز برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن برای فیلم دیوانهای از قفس پرید (۱۳۸۱) و واکنش پنجم (۱۳۸۱) شد. کریمی علاوه بر بازیگری، چندین فیلم از جمله شیفت شب (۱۳۹۳) و آتابای (۱۳۹۸) را کارگردانی کرده است.
کریمی در جشنوارههای مختلف داخلی و بینالمللی فیلم به عنوان داور حضور داشتهاست.
وی در سال ۲۰۰۷ از داوران بخش فیلم کوتاه شصتمین جشنواره فیلم کن فرانسه بود.
او در زمینه عکاسی و ترجمه کتاب نیز فعالیت داشتهاست.
در سال ۲۰۱۷ کریمی در فهرست «۳۰ تن از زیباترین زنان جهان» از سوی وبگاه بازنت قرار گرفت
بیوگرافی پارسا پیروزفر
پارسا پیروزفر (زادهٔ ۲۲ شهریور ۱۳۵۱) بازیگر، کارگردان تئاتر و نمایشنامهنویس ایرانی است.
او فعالیتش را در اوایل دههٔ ۱۳۷۰ با نقشی کوتاه در پری (۱۳۷۳) ساختهٔ داریوش مهرجویی آغاز کرد.
او در سال ۱۳۸۲ نقش سربازی را در اشک سرما ایفا کرد و برای بازی در نقش یک معتاد در مهمان مامان ساختهٔ مهرجویی، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.
او نقش اصلی مجموعهٔ تاریخی در چشم باد (۱۳۸۸–۱۳۸۹) و مجموعهٔ درام یاغی (۱۴۰۱) را بازی کرده است و مولوی را در فیلم زندگینامهای مست عشق (۱۴۰۳) به تصویر کشید.
پارسا پیروزفر در ۲۲ شهریور ۱۳۵۱ در تهران زاده شد.
او دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دانشآموخته رشته بازیگری از آکادمی هنرهای نمایشی حمید سمندریان است.
علاقه مندی اش به نقاشی سبب شد تا در طی سالهای ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹، هنگامی که او در مقطع تحصیلی دبیرستان و در رشته ریاضی و فیزیک مشغول به تحصیل بود، به خلق داستان های مصور بپردازد.
بعد از اتمام مقطع تحصیلی دبیرستان در رشته ریاضی و فیزیک در سال ۱۳۶۹، پیروزفر تحصیلات خود را در رشته نقاشی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران ادامه داد، منزلی که اولین تجربههای بازیگری تئاتر خود را نیز از صحنه نمایش آنجا آغاز نمود.
از دغدغههای او همچنین همواره صدا بوده است و زمانی را نیز از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ به صداپیشگی پرداخته است.
اولین حضور او در سینما در سال ۱۳۷۳ در نقشی کوتاه (شیخ سالک) در فیلم پری به کارگردانی داریوش مهرجویی بود.
همان سال، همزمان به تحصیل در رشته نقاشی، متد استانیسلاوسکی را نزد مهین اسکویی، کارگردان و مدرس تئاتر و مترجم آثار نمایشی آموخت.
گردآوری: کاشمر سلام