فیلم گریه های حمید استیلی مربی فوتبال در مراسم خاکسپاری مادرش
فیلم گریه های حمید استیلی مربی فوتبال در مراسم خاکسپاری مادرش پربازدید شد که در ادامه این بخش از کاشمر سلام مشاهده می کنید، با ما همراه باشید.
صبح امروز مراسم خاکسپاری مادر حمید استیلی در بهشت زهرا برگزار شد.
ویدئویی از اشکهای حمید استیلی را بر سر آرامگاه مادرش مشاهده میکنید.
بیوگرافی حمید استیلی
حمید استیلی در سال 1346 در محله ای از جنوب تهران به نام نازی آباد متولد شد.
اصالت او ازربایجان شرقی است. وی از همان کودکی به فوتبال علاقه ی زیادی داشت ، به طوری که با همان امکانات کم و شرایط نه چندان خوب به فعالیت در این رشته پرداخت.
حمید استیلی سابقه بازی در تیم های بزرگ زیادی را در کارنامه خود دارد.
او علاوه بر پرسپولیس ، بازی در تیم های پاس تهران ، سپاهان ، استقلال ، گیلانگ سنگاپور ، قادسه کویت و بهمن کرج را تجربه کرده است.
استیلی در تیم ملی بسیار موفق بود و جالب است بدانید سید علی خامنه ای ، رهبر معظم انقلاب اسلامی از او تقدیر کرد و پیشانی او را به خاطر گلی که به آمریکا زد بوسید.
از طرفی سابقه چندین ساله حمید استیلی در تیم ملی ، باعث شد تا در سال 2000 عنوان کاپیتانی به او تعلق بگیرد و قرار شد که او بازوبند کاپیتانی را بر عهده داشته باشد، اما او قبل از بازی با لبنان بازوبند را تقدیم به علی دایی کرد.
پدر حمید استیلی ، چتر باز ارتشی بود. هنگامی که حمید فقط 5 سال داشت ، پدرش در اثر سانحه ای در ماموریت به شهارت رسید.
او علاوه بر اینکه پدر خود را از دست داد ، برادرش سعید نیز در جنگ تحمیلی ایران و عراق جانباز شیمیایی شد و برادر دیگرش مسعود در اثر یک تصادف جان خود را از دست داد.
مادر حمید استیلی خانه دار است. او و پدرش هردو اصالتا ترک زبان های روستای اسطلو شهرستان سراب آزربایجان شرقی هستند.
استیلی در سال 1378 با آناهیتا زهرایی ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دو دختر به نام های آنیتا و آتنا است.

استیلی در سن 14 سالگی به اکادمی پاس تهران پیوست.
فعالیت های حمید استیلی
او بعد از 3 سال فعالیت در این تیم و درخشش های او از طرف مهدی مناجاتی به تیم بزرگسالان بزرگسالان پاس تهران رفت و با 17 سال سن توانست به بازی در لیگ برتر برسد.
او 8 سال بعد از اینکه به آکادمی پاس تهران پیوست به پرسپولیس تهران ملحق شد و عملکرد خوبی نیز از خود نشان داد.
حمید استیلی 19 ساله بود که از طرف علی پروین برای بازی در تیم ملی دعوت شد.
او اولین بازی ملی خود را مقابل تیم شوروی تجربه کرد. حمید در بازی های سال 1996 آسیا خوش درخشید.
در جام جهانی 1998 فرانسه بود که حمید استیلی نیز به عنوان یکی از بازیکنان خوب تیم ملی در این رقابت ها حضور داشت.
او در خرداد ماه 1377 در مقابل تیم آمریکا ، دومین گل تیم ملی را با ضربه سر به ثمر رساند که همین گل باعث پیروزی ایران مقابل امریکار شد.
گل حمید استیلی به امریکا او را برای همیشه میان مردم ایران محبوب و جاودان کرد.
مربی گری حمید استیلی
استیلی علاوه بر اینکه به صورت حرفه ای فوتبال بازی می کرد ، مربی گری نیز در کارنامه خود دارد. او مدتی دستیار آری هان سرمربی هلندی پرسپولیس تهران بود. سپس به دستیار مصطفی دنیزلی شد.
دنیزلی نیز یکی دیگر از سرمربیان سابق پرسپولیس بود.
پس از ان هنگامی که افشین قطبی سرمربی گری پرسپولیس را بر عهده داشت ، به عنوان کمک مربی اول در این تیم به فعالیت پرداخت.

حمید استیلی بعد از اینکه دستیار چندین سرمربی بود ، بالاخره در سال 1388 سرمربی تیمی به نام استیل آذین شد.
این تیم یکی از تیم های فوتبال تهران بود که منحل شد. استیلی اواخر لیگ نهم بود که از این تیم کنار گذاشته شد.
بعد از استیل اذین ، سرمربی گری شاهین بوشهر بر عهده حمید استیلی قرار گرفت. اما بر اثر فوت برادرش در سال 1390 به دلیل شرایط روحی نامناسبی که داشت از سمت خود استعفا داد.
در تاریخ 31 خرداد 1390 هنگامی که کمیته فنی پرسپولیس مایل به همکاری با علی دایی نبود ، حمید استیلی را به عنوان سرمربی به این تیم دعوت کرد که در تاریخ 18 آذرماه 1390 با شکست 3 بر صفر پرسپولیس مقابل استقلال تهران در بازی یک چهارم نهایی جام حذفی ، از مربی گری پرسپولیس نیز کناره گیری کرد.
گردآوری: کاشمر سلام