خرید و شارژ انواع کپسول آتش نشانی
کپسولهای آتشنشانی انواع مختلفی دارند و براساس استانداردهای ایمنی بهصورت دورهای باید شارژ بشن؛ چون این تجهیزات باید در مواقع ضروری و اضطراری بهترین عملکرد را از خودشان بهنمایش بذارند.
کپسول آتش نشانی یکی از دستگاههای ایمنی پرتابل و قابلحمل است که در ساختمانهای مسکونی، اداری، هتل ها، بیمارستان ها، مراکز خرید، بانک ها و… کاربرد زیادی دارد و برای خاموشکردن آتش سوزی های کوچک استفاده می شه که تا رسیدن نیروهای سازمان آتش نشانی از پیشرفت آتش جلوگیری کند. کپسولهای آتشنشانی انواع مختلفی دارند و براساس استانداردهای ایمنی بهصورت دورهای باید شارژ بشن؛ چون این تجهیزات باید در مواقع ضروری و اضطراری بهترین عملکرد را از خودشان بهنمایش بذارند. برای آشنایی با انواع کپسول آتش نشانی، اهمیت شارژ کپسول آتش نشانی و نکات مهم خرید کپسول آتش نشانی تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
انواع کپسول های آتش نشانی
کپسولهای آتشنشانی موجود در بازار انواع مختلفی دارند و هرکدام از اونها برای خاموشکردن نوع خاصی از آتشسوزی استفاده میشن. در ادامه این بخش با سه نوع مختلف کپسول آتشنشانی آشناتان میکنیم:
کپسول آتشنشانی دیاکسیدکربن (co2)
یکی از انواع کپسول آتشنشانی که حاوی دیاکسیدکربن تحتفشار است و برای خاموشکردن آتش میزان اکسیژن را کاهش میده، کپسول آتشنشانی دیاکسیدکربن نام دارد. این نوع کپسول قرمزرنگ در وزنهای مختلفی تولید میشه و با استفاده از اون میتونیم تجهیزات کامپیوتری بزرگ، تجهیزات الکترونیکی و مایعات قابلاشتعالی را که آتش گرفتند، خاموش کنیم. بعد از هر بار استفاده باید برای شارژ کپسول آتش نشانی دیاکسیدکربن اقدام بشه. حتی اگر موقعیتی برای استفاده از این نوع کپسول پیش نیاد، بهصورت دورهای و سالی یک بار باید برای شارژش اقدام کنید؛ چون براساس استانداردهای بینالمللی همه کپسولها باید بهطور کامل شارژ بشن تا در مواقع اضطراری بشه ازشان استفاده کرد.
کپسول آتش نشانی پودر و گاز
کپسول آتشنشانی پودر و گاز نوع دیگری از کپسولهای آتشنشانی به رنگ قرمز است که با ایجاد یک لایه عایق باعث خاموششدن آتش میشه. از این کپسول برای خاموشکردن آتشسوزیهای ناشی از سوختن تجهیزات برقی و مایعات قابلاشتعال استفاده میشه و بیشتر در فضای باز کاربرد دارد. وقتی آتشسوزی را با این نوع کپسول خاموش کردید، باید بلافاصله برای شارژش اقدام کنید. اما اگر استفادهش نکنید، شارژ کپسول آتش نشانی پودر و گاز معمولا هر ۱۲ ماه یک بار و توسط کارگاههای دارای مجوز انجام میشه.
کپسول آتش نشانی آب و گاز
یکی دیگر از انواع کپسول آتشنشانی که به رنگ آبی تولید میشه و نسبت به دو نوع قبلی قیمت ارزانتری دارد، کپسول آتشنشانی گاز و آب نام دارد. از این کپسول برای خاموشکردن جامداتی مثل لاستیک، زغالسنگ، چوب، کاغذ، پارچه، پلاستیک جامد و موادی از این دست استفاده میشه. در بیشتر دفاتر، مدرسهها، انبارها، هتلها، فروشگاهها و محیطهای داخلی از کپسول آتشنشانی آب و گاز استفاده میکنند. شارژ کپسول آتش نشانی آب و گاز هم مثل کپسول دیاکسیدکربن بعد از هر بار استفاده انجام میشه. اگر از کپسول استفاده نکنید، باید یک سال بعد از خریدش برای شارژ اقدام کنید؛ چون به مرور زمان و بهدلیل شرایط محیطی قابلیت پرتاب محتوای داخل کپسول کم میشه.
شارژ کپسول آتش نشانی البرز ، تهران و حومه در چند مرحله و به چه صورتی انجام میشه؟
- مرحله اول: برای شارژ کپسولهای آتشنشانی، در اولین مرحله کپسول موردنظر را بهخوبی بررسی میکنند تا از سالمبودن بدنه و سایر اجزای اون مطمئن بشن و اگر ایرادی داشت، اون را برطرف کنند.
- مرحله دوم: در این مرحله همه محتویات داخل کپسول آتشنشانی را بهصورت کامل تخلیه میکنند تا هیچ مادهای داخلش باقی نماند؛ چون تخلیهنشدن کامل کپسول روی عملکرد و کارایی اون بعد از شارژ تاثیر منفی میذاره.
- مرحله سوم: درادامه داخل مخزن کپسول را بادقت بررسی میکنند تا از سالمبودنش مطمئن بشن و اگر زنگ زده یا رسوب گرفته بود، برطرف و تمیزش کنند.
- مرحله چهارم: در مرحله چهارم از مراحل شارژ کپسول آتش نشانی باید داخل مخزن را با مواد جدید پر کنند. باتوجهبه نوع کپسول از بین موادی مثل فوم، گاز یا پودر باید ماده مناسب را انتخاب کرد.
- مرحله پنجم: بعد از پرکردن مخزن کپسول آتشنشانی با ماده مناسب، نوبت به تنظیم فشار داخلی میرسد. فشار باید استاندارد باشد؛ چون پایینبودن یا بالابودن فشار هم عملکرد کپسول را با مشکل مواجه میکند.
- مرحله ششم: در مرحله آخر نازل و شیر را روی کپسول نصب میکنند و برای اطمینان از درست طیشدن مراحل شارژ، عدم نشتی و بهینهبودن عملکرد کپسول، اون را آزمایش میکنند.
نکته مهم: شارژ کپسول آتش نشانی البرز، تهران و حومه را همیشه به یک مرکز مجاز و معتبر که این کار را با رعایت استانداردهای بینالمللی انجام میده، بسپارید. بعد از تمامشدن مراحل شارژ، کپسول آتشنشانی را در محلی مناسب و بهدور از رطوبت و نور خورشید قرار بدهید.
در خرید کپسول آتش نشانی توجه به چه نکاتی مهم است؟
مهمترین نکاتی که هنگام خرید انواع مختلف کپسولهای آتشنشانی باید موردتوجه قرار بگیرند، عبارتاند از: سازگاری نوع مواد خاموشکننده داخل کپسول با آتشسوزی، ظرفیت و تعداد کپسولهای موردنیاز، زمان تخلیه محتوا و طول پرتاپ یک کپسول آتشنشانی، شکل ظاهری و محل نصب، مکانیزم عملکرد، شرایط و دمای مناسب محیط برای نگهداری، جنس بدنه، رنگ بدنه، درجشدن تاریخ شارژ کپسول آتشنشانی روی کارت گارانتی و انتخاب یک تامینکننده معتبر و باسابقه در زمینه فروش لوازم ایمنی و آتشنشانی.
یکی از شرکتهای معتبر فعال در زمینه تامین انواع کپسولهای آتشنشانی و لوازم ایمنی که ده سال سابقه درخشان دارد و تابهحال کپسول های آتشنشانی موردنیاز تعداد زیادی از ساختمانهای مسکونی و اداری، کارگاهها، پاساژها، مراکز آموزشی، درمانی و… را تامین کرده، شرکت آذر دژ نام دارد. از خدمات دیگری که این شرکت به مشتریان خودش ارائه میده، میتونیم به نصب و راهاندازی سیستمهای اعلام و اطفای حریق، تست هیدرواستاتیک با گواهی معتبر، سرویس دورهای و شارژ کپسول های آتش نشانی و… اشاره کنیم. برای خرید کپسول آتش نشانی البرز ، تهران و حومه میتونید روی شرکت آذر دژ (azardezhco.ir)حساب باز کنید.
تماس مستقیم با خدمات ایمنی آذر دژ : ۰۹۱۲۰۴۸۶۲۸۴
جمعبندی
در این مطلب ابتدا انواع کپسول آتشنشانی شامل کپسول آتشنشانی co2، کپسول آتشنشانی پودر و گاز و کپسول آتشنشانی آب و گاز را بههمراه ویژگیهاشان معرفی کردیم و توضیح دادیم که این کپسولها بعد از هر بار استفاده نیاز به شارژ دارند و اگر موقعیت استفاده ازشان پیش نیاد، هر ۱۲ ماه یک بار باید بررسی و شارژ بشن تا درصورت نیاز، عملکرد درستی بهنمایش بذارند. درادامه مراحل شارژ کپسول آتشنشانی را توضیح دادیم و در آخر هم درباره نکات خرید کپسول آتشنشانی البرز، تهران و حومه گفتیم و شرکت آذر دژ را بهعنوان شرکت معتبر فعال در این زمینه معرفی کردیم.