آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن برنج زعفرانی و دستور پخت این نوع برنج

  • آموزش درست کردن برنج زعفرانی و دستور پخت این نوع برنج

    آموزش درست کردن برنج زعفرانی

    آموزش درست کردن برنج زعفرانی و دستور پخت این نوع برنج زعفرانی که به شیوه جدید و به صورت خیلی آسان نحوه تهیه برنج زعفرانی ایرانی در سایت کاشمر سلام آمده است.

    آموزش درست کردن برنج زعفرانی و دستور پخت این نوع برنج
    آموزش درست کردن برنج زعفرانی و دستور پخت این نوع برنج

    مرحله اول

    ابتدا برنج را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.

    در ادامه یک قاشق چایخوری نمک هم اضافه کرده و برنج را خوب زیر و رو می کنیم و کنار می گذاریم تا خیس بخورد.

    مرحله دوم

    نسبت به نوع برنج باید برای خیساندن برنج ۲ تا ۳ ساعت زمان بگذاریم.

    پس از اینکه برنج به خوبی خیس خورد، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم

    تا دو سوم حجم آنرا را با آب پز می کنیم و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید.

    مرحله سوم

    پس از اینکه آب جوش آمد برنج خیسانده شده را داخل قابلمه می ریزیم

    و با کفگیر هر از چند گاهی هم می زنیم تا دانه های برنج به هم نچسبند.

    نسبت به نوع برنج حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان برای پخت اولیه برنج کافی می باشد.

    مرحله چهارم

    زمانی که برنج را آبکش می کنیم باید دانه های برنج به طور کامل نرم شده باشند و مغزشان کمی سفت باشد.

    پس از اینکه برنج را آبکشی کردیم، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل ان می ریزیم.

    مرحله پنجم

    پس از اینکه روغن داغ شد، به دلخواه از سیب زمینی یا نان برای ته دیگ استفاده می کنیم و برنج آبکش شده را روی ته دیگ می ریزیم.

    حالا زعفران دم کرده را روی برنج به صورت پخش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج دم بکشد.

    مرحله ششم

    حدود ۴۵ دقیقه زمان برای دم کشیدن برنج نیاز است.

    اگر بخواهیم برنج زعفرانی را به صورت کته بپزیم باید آب کمتری داخل قابلمه بریزیم و بهتر است نصف کمتر قابلمه را با آب پر کنیم.

    پس از اینکه برنج خیسانده شده را داخل قابلمه آب جوش ریختیم.

    مرحله هفتم

    حرارت راز یاد می کنیم تا آب درون قابلمه کشیده و تبخیر شود.

    سپس زعفران دم کرده را به همراه روغن یا کره روی برنج به صورت پخش می ریزیم

    و درب قابلمه را می گذارم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم تا برنج نسوزد.

    مواد لازم برای ۲ نفر
    برنج ۲ پیمانه
    زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
    نمک و روغن به مقدار کافی

    گردآوری: کاشمر سلام

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا