آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کیک خرما خانگی خوشمزه و مقوی به روش آسان

آموزش درست کردن کیک خرما خانگی خوشمزه و مقوی

آموزش درست کردن کیک خرما

آموزش درست کردن کیک خرما خانگی خوشمزه و مقوی که یکی از عصرانه های محبوب و بین المللی میباشد و با مواد مختلفی تهیه میشود به روش آسان در ادامه می خوانید.

آموزش درست کردن کیک خرما خانگی خوشمزه و مقوی
آموزش درست کردن کیک خرما خانگی خوشمزه و مقوی

مرحله اول

برای تهیه کیک خرمایی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود،

سپس خرمای بدون هسته و پوست را با پودر هل و آب جوش داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا با یک چنگال خرماها را له می کنیم تا یکدست شوند.

در ادامه کره را به خرما اضافه می کنیم و کمی مواد را هم می زنیم

تا کره به طور کامل ذوب شود و خرما حالتی شبیه به پوره پیدا کند، سپس ظرف را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود،

سپس مخلوط خرما را که کاملا خنک شده است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به همراه دارچین و بکینگ پودر مخلوط می کنیم،

سپس دو مرتبه الک می کنیم و طی سه مرحله به دیگر مواد اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا مایه کیک شکل بگیرد.

پس از اینکه مایه کیک آماده شد یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

قالب را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم،

سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می کوبیم

سپس به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود.

مواد لازم کیک خرما
خرما بدون هسته۲۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
آب جوش۱ پیمانه
پودر هل¼ قاشق غذاخوری
شکر۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
وانیل۱ قاشق چایخوری
آرد قنادی۲٫۵ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق مرباخوری

گردآوری:کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا