آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن آش عدس خوش طعم به سبک گیلانی

آموزش درست کردن آش عدس خوش طعم به سبک گیلانی

آموزش درست کردن آش عدس

آموزش درست کردن آش عدس خوش طعم به سبک گیلانی که با سبزی آش و رشته ، به عنوان پیش غذا در فصل پاییز و زمستان سرو می شود.

آموزش درست کردن آش عدس خوش طعم به سبک گیلانی
آموزش درست کردن آش عدس خوش طعم به سبک گیلانی

مرحله اول

برای تهیه آش عدس مجلسی ابتدا عدس را می شوییم،

سپس به مدت حداقل دو ساعت در یک کاسه حاوی آب ،

می خیسانیم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت،

خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا کمی روغن اضافه می کنیم و پس از اینکه روغن داغ شد،

پیازها را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم،

تا پیاز کاراملی و کاملا نرم شود. در ادامه مقداری نمک،

فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و مجددا کمی تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز و ادویه ها یکدست شدند،

عدس را آبکشی می کنیم، سپس به همراه ۴ لیوان آب ،

به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم،

و اجازه می دهیم عدس به مدت یک ساعت به خوبی بپزد.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت سبزی آش را که شامل،

۱۰۰ گرم پیازچه، ۱۰۰ گرم گشنیز و ۲۰۰ گرم جعفری می باشد،

را به صورت ساطوری متوسط خرد می کنیم و به قابلمه آش،

اضافه کرده و کمی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه سبزی را اضافه کردیم، مجددا ،

یک لیوان آب جوشیده شده به قابلمه اضافه می کنیم ،

و مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم ،

سبزی آش به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان ،

رشته آشی را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله هم مجددا حدود نصف تا یک لیوان آب جوشیده ،

به قابلمه اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم،

تا رشته آش بپزد و آش جا بیفتد. حدود ۲۰ دقیقه ،

بعد آش را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم،

و به صورت داغ سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۳۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سبزی آشی۴۰۰ گرم
رشته آش۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری : کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا