آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن خورش انار بیج خوشمزه به سبک گیلانی + عکس

آموزش درست کردن خورش انار بیج خوشمزه به سبک گیلانی

آموزش درست کردن خورش انار بیج

آموزش درست کردن خورش انار بیج خوشمزه به سبک گیلانی که در تهیه آن از گردو و رب انار تازه استفاده میشود.

آموزش درست کردن خورش انار بیج خوشمزه به سبک گیلانی
آموزش درست کردن خورش انار بیج خوشمزه به سبک گیلانی

مرحله اول

برای تهیه خورشت اناربیج گیلانی ابتدا سبزی معطر ،

که شامل سبزیجاتی مانند خالواش، چوچاق، جعفری،

گشنیز و نعناع می باشد را به صورت ریز خرد می کنیم،

سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا سبزی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم،

تا سرخ شود، تفت دادن بیشتر سبزی باعث می شود رنگ خورش تیره تر شود.

پس از اینکه سبزی را به خوبی سرخ کردیم آنرا از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم،

و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم،

تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه گردو را آسیاب می کنیم،

سپس به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله رب انار را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه،

به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس ۴ لیوان آب ،

به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گردوها با حرارت ملایم بپزند،

و به خوبی روغن بیندازند.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک ساعت سبزی سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم،

و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. در همین حین پیاز باقیمانده را،

با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش،

داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک،

فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را ،

چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا چسبناک شوند.

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم،

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم،

سپس به اندازه یگ گردو از مخلوط گوشت بر می داریم ،

و آنرا مانند کوفته شکل می دهیم.

مرحله هشتم

سپس داخل روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. پس از اینکه ،

سرخ کردن کوفته های قلقلی به پایان رسید انها را،

درون خورش می اندازیم و اجازه می دهیم خورش روغن بیندازد.

در پایان خورش را به همراه برنج یا کته سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
مغز گردو۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
سبزی معطر۳۰۰ گرم
رب انار۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا