آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه بدون گوشت

آموزش درست کردن اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه بدون گوشت

آموزش درست کردن اسپاگتی گوجه فرنگی

آموزش درست کردن اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه بدون گوشت که یک وعده آسان و خوش طعم برای همه به ویژه گیاه خواران می باشد.

آموزش درست کردن اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه بدون گوشت
آموزش درست کردن اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه بدون گوشت

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی گوجه ایتالیایی ابتدا فر را با

دمای ۱۵۰ درجه سانتیرگراد روشن می کنیم تا گرم شود،

سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم،

در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی های حلقه ای را درون سینی فر می چینیم

و مقداری نمک و فلفل سیاه رو آنها می پاشیم.

در ادامه سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم

تا گوجه فرنگی ها به خوبی کباب شوند.

مرحله سوم

برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم،

سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم

تا پیاز کاراملی شود. در ادامه سیر را به تابه اضافه می کنیم

و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک،

فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم

تا یکدست شوند. حالا درب تابه را می گذاریم

و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد و روغن بیندازد.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس اماده شد ریحان خرد شده را اضافه می کنیم

و اجازه می دهیم سس یک دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

پس از اینکه سس اماده شد یک قابلمه مناسب را

تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید،

اسپاگتی را با توجه داخل آب جوش قرار می دهیم

و طبق زمان درج شده روی بسته اسپاگتی آنرا آبکشی می کنیم.

در ادامه اسپاگتی را با سس گوجه فرنگی مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط اسپاگتی و سس گوجه فرنگی را

در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس گوجه فرنگی های کباب شده را،

از فر خارج می کنیم و روی اسپاگتی می چینیم.

در پایان غذا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسپاگتی۱ بسته
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۳ حبه
پوره گوجه فرنگی۲ لیوان
گوجه فرنگی۸ عدد
برگ ریحانبرای تزیین
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا