آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن دمپخت عدس و کلم شیرازی به بیان ساده + عکس

  • آموزش درست کردن دمپخت عدس و کلم شیرازی به بیان ساده

    آموزش درست کردن دمپخت عدس و کلم

    آموزش درست کردن دمپخت عدس و کلم شیرازی به بیان ساده که بسیار خوشمزه و خوش عطر است و میتوان در میمانی ها و مجالس سرو کرد.

    آموزش درست کردن دمپخت عدس و کلم شیرازی به بیان ساده
    آموزش درست کردن دمپخت عدس و کلم شیرازی به بیان ساده

    برای تهیه دمپخت عدس و کلم شیرازی ابتدا برنج را می خیسانیم،

    سپس عدس را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم

    و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا عدس به طور کامل بپزد

    در این مرحله کلم برگ را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم،

    سپس به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا کلم کمی سرخ شود،

    سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم.

    در این مرحله کلم و زردچوبه را کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند،

    در ادامه آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا کلم به مدت ۵ دقیقه آب بیندازد.

    در ادامه کلم را تا زمانی که آبش به طور کامل کشیده شود تفت می دهیم.

    پس از اینکه کلم به طور کامل سرخ شد و رنگش مایل به قهوه ای کمرنگ شد،

    سبزی پلویی که متشکل از تره، ریحان، ترخون و شوید است را،

    خرد می کنیم و به همراه هویج نگینی شده به قابلمه حاوی کلم اضافه می کنیم.

    در ادامه برنج را به قابلمه اضافه می کنیم و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد آب اضافه می کنیم

    و پس از اینکه آب موجود در قابلمه کشیده شد،

    بیشتر بخوانید
    آموزش درست کردن کمپوت گلابی خانگی بدون مواد نگهدارنده

    عدس پخته شده را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

    در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم تا برنج به مدت یک ساعت دم بکشد.

    مواد لازم برای ۴ نفر
    برنج ۳ پیمانه
    عدس ۱ پیمانه
    کلم برگ ۱ عدد کوچک
    سبزی پلویی ۵۰۰ گرم
    هویج ۲ عدد متوسط
    آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
    زردچوبه و روغن به مقدار کافی

    گردآوری: کاشمر سلام

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا