آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی به روش مخصوص + عکس

آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی به روش مخصوص

آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی

آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی به روش مخصوص به همراه سس ویژه آن که به عنوان پیش غذا سرو میشود.

آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی به روش مخصوص
آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی به روش مخصوص

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ مکزیکی خوشمزه ابتدا مقداری نمک،

فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا روی تکه های گوشت مرغ می پاشیم،

و با دست ماساز می دهیم تا ادویه های به خورد گوشت مرغ بروند،

سپس گوشت مرغ را گریل می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم ،

و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه لوبیا قرمز و ذرت آبپز شده را ،

به کاسه اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم،

از کنسرو ذرت و لوبیا قرمز نیز استفاده کنیم.

مرحله سوم

حالا کاهو، کلم قرمز، کلم سفید، پیازچه، گشنیز، فلفل تند و پیازچه را،

به صورت دلخواه خرد می کنیم و به همراه گوجه گیلاسی ،

به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه مواد سالاد را ،

با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله برای تهیه سس سالاد، ماست را به همراه سس مایونز،

روغن زیتون، آب لیمو ترش، سرکه بالزامیک، عسل، آویشن،

پاپریکا، نمک و فلفل سیاه با هم داخل یک کاسه مناسب،

ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس آماده شد، آنرا روی مواد سالاد می ریزیم،

سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا سس به تمام مواد سالاد برسد.

حالا روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو،

در یخچال قرار می دهیم تا سالاد آماده شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
لوبیا قرمز۱ پیمانه
ذرت۱ پیمانه
کاهو۱ عدد متوسط
کلم سفید۳۰۰ گرم
کلم قرمز۱۵۰ گرم
پیازچه۳ عدد
گشنیز۴ قاشق غذاخوری
فلفل تند۱ عدد
گوجه گیلاسی۱ لیوان
مواد لازم سس سالاد
ماست چکیده½ لیوان
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق چایخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
پاپریکا½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا