آموزش درست کردن سالاد میگو مخصوص به سبک فرانسوی
آموزش درست کردن سالاد میگو
آموزش درست کردن سالاد میگو مخصوص به سبک فرانسوی که در تهیه آن از سرکه بالزامیک و روغن زیتون استفاده میشود.
برای تهیه سالاد میگو خوشمزه ابتدا میگوها را تمیز می شوییم،
و رگ سیاه پشت شان را خارج می کنیم،در ادامه نصف روغن زیتون را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه ،
و پودر سیر به میگوها اضافه می کنیم.حالا یک سلفون روی کاسه می کشیم،
و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا میگوها طعم دار شوند.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه میگوها را از یخچال خارج می کنیم ،
و سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم،
تا سرخ شوند. مقدار سرخ کردن میگوها سلیقه ای است اگر دوست دارید،
میگوها آبدار باشند کمتر تفت دهید.
پس از اینکه سرخ کردن میگوها به پایان رسید برای تهیه سس،
باقیمانده روغن زیتون را به همراه سرکه بالزامیک، پاپریکا،
پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم،
تا کاملا یک دست شوند، سپس کنار می گذاریم.
در ادامه برگ های کاهو را باز می کنیم و پس از شستشو ،
و خرد کردن داخل ظرف سالادخوری قرار می دهیم.
در ادامه گوجه فرنگی ها را نیز خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم
( گوجه گیلاسی نیاز به خرد کردن ندارد)
در ادامه میگوهای سرخ شده را اضافه می کنیم و در آخر،
سس را روی مواد سالاد می ریزیم. مواد را کمی مخلوط می کنیم ،
تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. در پایان سالاد را به همین شکل،
سرو می کنیم یا اینکه به سلیقه خود در یخچال قرار می دهیم،
و به صورت سرد سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۳۰۰ گرم |
کاهو فرنسوی | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۸ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام