خواص و فواید زنجبیل + عوارض و موارد منع در استفاده از زنجبیل
زنجبیل
خواص و فواید زنجبیل + عوارض و موارد منع در استفاده از زنجبیل
زنجبیل به عنوان ادویه ی آشپزی و دارویی در بسیاری از فرهنگ های سنتی مورد استفاده بوده است.
آن هم چنین گیاهی قدرتمند با فواید سلامتی متعدد است.
زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است .
عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود
زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید
و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می شود ،
زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی
برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد
و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.
خواص زنجبیل:
۱.زنجبیل یک ضد التهاب است
۲.زنجبیل به دل درد قاعدگی کمک می کند
۳.زنجبیل به آرتروز کمک می کند
۴.زنجبیل به آسم و آلرژی کمک می کند
۵.زنجبیل به اگزما به کمک می کند
۶.زنجبیل روده را بهبود می بخشد
۷.زنجبیل به درمان استفراغ و حالت تهوع کمک می کند
۸.زنجبیل دل درد را کاهش می دهد
۹.زنجبیل به مقابله با استرس کمک می کند
۱۰.زنجبیل تاثیر ضد سرطانی دارد
۱۱.زنجبیل از دی ان ای محافظت می کند
۱۲.زنجبیل کلسترول و تری گلیسرید را بهبود می بخشد
۱۳.زنجبیل ممکن است از سخت شدن شریان ها جلوگیری کند
۱۴.زنجبیل سطح قند خون را بهبود می بخشد
۱۵.زنجبیل می تواند چاقی را درمان کند
۱۶.زنجبیل یک ضد میکروب است
۱۷.زنجبیل تازه مانع عفونت های سرماخوردگی می شود
۱۸.زنجبیل یک ضد قارچ موثر است
موارد منع مصرف زنجبیل
در کودکان زیر دو سال نباید استفاده شود.
مصرف زیاد زنجبیل موجب سوزش سر دل می شود.
افرادی که سنگ کلیه دارند، باید قبل از مصرف زنجبیل حتما با پزشک خود مشورت نمایند.
اگر داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید، زنجبیل نخورید.
مصرف زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای قلبی و دیابت تداخل نماید.
مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی باید در حد متعادل باشد.
مصرف زیاد زنجبیل ممکن است باعث اختلالات سیستم عصبی مرکزی گردد
گردآوری: کاشمر سلام