آموزش درست کردن ساندویچ مرغ تنوری ویژه با پنیر و سس مخصوص
آموزش درست کردن ساندویچ مرغ تنوری
آموزش درست کردن ساندویچ مرغ تنوری ویژه با پنیر و سس مخصوص که در تهیه آن از سبزیجات مختلفی بنا به سلیقه نیز میتوان استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری رستورانی ابتدا پیاز را ،
به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن،
داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود،
سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود،
سپس گوشت مرغ را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازد و کاملا سرخ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه گوشت مرغ سرخ شد، فلفل دلمه ای و هویج را خرد می کنیم،
و به همراه گوشت مرغ کمی تفت می دهیم تا کاملا نر شوند.
در ادامه مقداری نمک به همراه ادویه های مورد پسند خود را ،
اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله چهارم
حالا تابه را کنار می گذاریم تا مواد ساندویچ از حرارت بیفتند.
در همین حین برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز را ،
به همراه سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه،
با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله سس ساندویچ را روی نان های باگت می مالیم،
سپس مقداری از مخلوط مرغ درون نان های باگت قرار می دهیم.
در صورت تمایل می توانیم مقداری خیارشور، گوجه فرنگی و …
هم درون نان های باگت قرار دهیم.
مرحله ششم
حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم،
تا کاملا گرم شود، سپس ساندویچ ها را در کنار هم ،
درون یک ظرف پیرکس قرار می دهیم و روی ساندویچ ها را ،
با پنیر فراوان پوشش می دهیم، سپس روی ظرف را با فویل می پوشانیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
هویج | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نان باگت | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
گردآوری: کاشمر سلام