آموزش درست کردن سالاد تک نفره ویژه به سبک روسی
آموزش درست کردن سالاد تک نفره
آموزش درست کردن سالاد تک نفره ویژه به سبک روسی که برای ظرف سالاد از خمیر یوفکا استفاده می شود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد تک نفره روسی ابتدا سیب زمینی ها را ،
کاملا تمیز می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم ،
و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم،
تا آبپز شوند.هویج ها را تمیز می کنیم ،
و داخل قابلمه ای جدا آب می ریزیم.
مرحله دوم
سپس روی حرارت می گذاریم تا بپزد و زمانیکه ،
نیم پز شده بود نخود فرنگی ها را نیز اضافه می کنیم،
تا با هویج آبپز شود.خیارشورها را روی تخته آشپزخانه ،
نگینی خرد می کنیم.زمانیکه هویج ها پخته شد،
آن ها را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم،
سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم و همگی مواد را ،
داخل کاسه ای می ریزیم. در ادامه سس مایونز ،
و کمی نمک و ادویه های مورد پسند خود را ،
با هم به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سس را به مواد اضافه می کنیم و خیلی آرام،
مواد را مخلوط می کنیم و روی سالاد را با سلفون ،
می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا سالاد خنک شود.
در ادامه به سراغ آماده کردن ظرف های تک نفره سالاد می رویم.
مرحله پنجم
برای ظرف سرو قالب مافین را چرب می کنیم،
خمیر یوفکا را نصف می کنیم و روی هم می گذاریم،
(یا اینکه دو خمیر یوفکا را به صورت دو لایه روی هم قرار می دهیم)
و یک لیوان وسط خمیر قرار می دهیم ،
و لایه اول را داخل قالب می گذاریم.
مرحله ششم
سپس لایه دوم را چرب می کنیم و از طرف چرب شده،
داخل قالب قرار می دهیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه،
قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند و بعد از داخل فر ،
بیرون می آوریم و داخل آن ها را ،
با مواد سالاد پر می کنیم.نوش جان
مواد لازم برای ۱۲ نفر | |
سیب زمینی | ۱ کیلوگرم |
نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
هویج | ۴ عدد متوسط |
خیارشور | ۱۲ عدد |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
خمیر یوفکا | به تعداد کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک و ادویه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام