آموزش درست کردن بطاطای سیب زمینی به سبک اصیل عربی
آموزش درست کردن بطاطا
آموزش درست کردن بطاطای سیب زمینی به سبک اصیل عربی که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود و طعم نسبتا تندی نیز دارد.
مرحله اول
برای تهیه بطاطا خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را،
می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم،
و تا روی سطح آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم،
اجازه می دهیم تا آبپز شوند و بعد پوست آن ها را می گیریم،
و به صورت مکعب های درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم ،
و له می کنیم و همراه روغن زیتون،فلفل قرمز،
پاپریکا،فلفل سیاه،زردچوبه،پونه کوهی،پودر پیاز ،
و سماق داخل کاسه ای می ریزیم و مخلوط می کنیم،
و در آخر سیب زمینی ها را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس چند دقیقه اجازه می دهیم سیب زمینی ها ،
با این ادویه ها کاملا آغشته و طعم دار شود و بعد،
فر را روشن می کنیم و سینی آن را بیرون می آوریم،
و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و سیب زمینی ها را،
داخل سینی می ریزیم و در فر قرار می دهیم،
تا به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شوند.
مرحله چهارم
می توانید بعد از گذشت ۷ الی ۸ دقیقه سینی را ،
از داخل فر بیرون بیاورید و سیب زمینی ها را ،
زیر و رو کنید تا همه نقاط آن سرخ شود.همچنین ،
اگر فر در دسترس نبود می توانید در قابلمه ای شناور،
از روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید.نوش جان
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
پودر پیاز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
شماق | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
پاپریکا و زردچوبه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پونه کوهی و تخم گشنیز | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام