آموزش درست کردن حلوا کاراملی مجلسی و کشدار به روش جنوبی
آموزش درست کردن حلوا کاراملی
آموزش درست کردن حلوا کاراملی مجلسی و کشدار به روش جنوبی که معمولا در مجالس خاص، در کنار چای سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه حلوای کاراملی تافی ابتدا شکر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم
و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم،
سپس به خوبی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود
و به رنگ کارملی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر به طور کامل تغییر رنگ پیدا کرد،
آب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم
و اجازه می دهیم مواد بجوشند.
در این مرحله شکر کمی سفت می شود که با جوشیدن آن مجددا ذوب می شود.
مرحله سوم
پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و کارامل به غلظت رسید،
آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله کره را به همراه روغن،
داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس آرد را به همراه شیر خشک،
به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود،
و رنگش کاراملی شود، سپس کارامل آب شده که کنار گذاشته بودیم را،
به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا باید صبر کنیم تا حلوا کمی غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد،
سپس حلوای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم.
برای تزیین این حلوای خوشمزه به سلیقه خود می توانیم،
از پودر دارچین و مغزیجات استفاده کنیم.
مواد لازم حلوای کاراملی | |
آرد | ¼ پیمانه |
شیر خشک قنادی | ¼ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
کره | ۷۵ گرم |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
آب | ۴۰۰ میلی لیتر |
پودر و زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام