آموزش درست کردن گل کلم سوخاری به روش جدید
آموزش درست کردن گل کلم
آموزش درست کردن گل کلم سوخاری به روش جدید که یک پیش غذای خوشمزه برای میهمانی های شماست که می توانید استفاده کنید.
مرحله اول
برای تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه ابتدا گل کلم را ،
به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم،
تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه ۱ لیوان آب ،
به همراه جوش شیرین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم ،
و ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم. پس از اینکه آب،
به نقطه جوش رسید، گل کلم های خرد شده را به آب جوش،
اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۳ دقیقه درون آب جوش بمانند.
مرحله سوم
پس از گذشت ۳ دقیقه گل کلم ها را آبکشی می کنیم،
و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. حالا آرد سفید را،
به همراه مقداری پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه،
زردچوبه و نمک ترکیب می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد سوخاری را و تخم مرغ ها را نیز به صورت جداگانه،
داخل دو کاسه می ریزیم. در ادامه تخم مرغ ها را با یک چنگال،
به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند،
سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که گل کلم ها،
هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. در ادامه گل کلم ها را ،
به ترتیب در آرد سفید می غلطانیم، سپس در تخم مرغ می زنیم،
و در پایان در آرد سوخاری می غلطانیم.
مرحله ششم
حالا در روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شوند.
پس از اینکه گل کلم ها کاملا طلایی شدند،
آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم،
تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گل کلم | ½ گل کلم متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ لیوان |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
پودر سیر و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام