آموزش درست کردن کتلت مرغ به روش مخصوص
آموزش درست کردن کتلت مرغ
آموزش درست کردن کتلت مرغ به روش مخصوص که در این دستور پخت آن را به دو روش آموزش خواهیم داد.
مرحله اول
روش اول : برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه ابتدا،
پیازها و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم،
سپس با رنده ریز رنده می کنیم و یا داخل خردکن ،
می ریزیم و میکس شده تحویل می گیریم،
و آب آن ها را کاملا می گیریم.
مرحله دوم
در این مرحله تکه های مرغ (حتما از ترکیب ران،
و سینه با هم استفاده کنید تا چربی آن حالت ،
چسبندگی به مرغ بدهد) را دو مرتبه چرخ می کنیم،
و یا در غذاساز می ریزیم و حالت چسبناک که شد ،
داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط پیاز و سیر را به آن اضافه می کنیم.
از هر فلفل دلمه ای رنگی ۱/۳ آن را روی،
تخته آشپزخانه قرار می دهیم و ریز خرد می کنیم،
که حدودا معادل ۲ قاشق غذاخوری می شود،
سپس به مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا زعفران دم کرده را به همراه فلفل قرمز،
فلفل سیاه و کمی نمک روی مایه می ریزیم ،
و با دست کاملا مواد را مخلوط می کنیم ،
و ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند،
سپس درب کاسه را سلفون می کشیم،
و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
روش دوم : در این روش از سیب زمینی،
و تخم مرغ در کتلت استفاده می کنیم.
ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم ،
و ریز رنده می کنیم و خوب آب آن ها را ،
می گیریم و به مایه مرغ می افزاییم.
مرحله ششم
حالا تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم ،
و در صورت سالم بودن با چنگال هم می زنیم،
و به مایه اضافه می کنیم و خوب مواد را ورز می دهیم ،
تا منسجم و یکدست شود و روی کاسه را،
با سلفون می پوشانیم.
مرحله هفتم
سپس داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت،
۱ ساعت مایه کتلت استراحت کند. سپس،
تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود ،
و کره را داخل آن قرار می دهیم و کمی روغن نیز ،
به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.
مرحله هشتم
کاسه محتوی کتلت را از داخل یخچال بیرون می آوریم،
و کتلت ها را به هر مدل که تمایل داریم کف دست،
به آن حالت می دهیم و داخل روغن داغ قرار می دهیم.
البته می توانید از انواع قالب نیز استفاده کنید.
مرحله نهم
زمانی که یک طرف کتلت ها به طور کامل سرخ شد،
آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز،
سرخ شود. می توانید زمانیکه کتلت ها را،
داخل تابه قرار دادید روی آن ها زعفران اسپره کنید،
تا خوش رنگ و طعم تر شوند.
مرحله دهم
کتلت های مرغ را بعد از سرخ شدن روی ،
دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها ،
خارج شود و بعد در ظرف مورد نظر آن ها را ،
می چینیم و با خیارشور،گوجه فرنگی،زیتون و…
تزئین می کنیم.نوش جان
نکات پخت کتلت مرغ
کتلت مرغ سوخاری
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ به صورت سوخاری علاوه بر،
مواد لازم موجود در لیست بالا به یک لیوان آرد سفید،
یک لیوان پودر سوخاری و ۲ عدد تخم مرغ نیاز داریم.
ابتدا آرد سفید و آرد سخاری را داخل دو کاسه ،
جداگانه جلوی دستمان قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ ها را می شکنیم ،
و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس،
با چنگال آنها را مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی ،
خارج شوند. در صورت تمایل می توانیم مقداری،
ادویه دلخواه به پودر سوخاری اضافه کنیم.
مرحله سوم
حالا کتلت ها را پس از اینکه با دست شکل دادیم،
درون آرد سفید می زنیم، سپس درون تخم مرغ،
همزده می زنیم و در پایان در پودر سوخاری ،
می غلطانیم و داخل روغن داغ می اندازیم،
تا به طور کامل سرخ شوند.
مرحله چهارم
نکته دیگر در مورد سرخ کردن کتلت مرغ سوخاری،
این است که باید روغن زیادی داخل تابه بریزیم ،
تا کتلت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
بعد از سرخ کردن هم با دستمال حوله ای،
روغن اضافی کتلت ها را بگیریم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
کره | ۲۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای روش دوم | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
گردآوری: کاشمر سلام