آموزش درست کردن ساندویچ کوفته مرغ ویژه به سبک جدید
آموزش درست کردن ساندویچ کوفته مرغ
آموزش درست کردن ساندویچ کوفته مرغ ویژه به سبک جدید که میتوان برای میهمانی ها به عنوان ساندویچ مرغ خوشمزه و آسان، سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ کوفته مرغ ابتدا گوشت مرغ را چرخ می کنیم،
سپس گوشت مرغ را به همراه پودر سوخاری،
آرد سفید، پودر زیره، پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه،
فلفل سیاه و نمک داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم
و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم،
سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم
و به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند،
سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم
و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه،
مایه کوفته را به صورت دلخواه با دست شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه کوفته ها را سرخ کردیم، آنها را کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم
و با آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم
و کنار می گذاریم تا پیاز طعم دار شود.
مرحله پنجم
در پایان کوفته های مرغ را داخل نان مخصوص می چینیم،
برای نان می توانیم از نان لواش یک نفره، نان ترتیلا و یا نان پیتا استفاده کنیم.
سپس پیاز طعم دار شده را اضافه می کنیم
و در آخر ساندویچ ها را با سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار کافی |
پاپریکا و زیره | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام