آموزش درست کردن سالاد کاب ویژه به سبک روسی
آموزش درست کردن سالاد کاب
آموزش درست کردن سالاد کاب ویژه به سبک روسی که معمولا در کشورهای مختلف به عنوان پیش غذا سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد کاب خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را،
به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم ،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آبپز شوند.
پس از اینکه تخم مرغ ها پختند،
پوست آنها را جدا می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله ژامبون مرغ را به صورت خلالی یا نگینی ریز،
خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
در ادامه فلفل دلمه ای و خیار را نیز را به صورت نگینی ریز،
خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از خیار معمولی،
از خیارشور هم در این سالاد استفاده کنیم که سلیقه ای می باشد.
حالا پیازچه را به صورت حلقه ای ریز خرد می کنیم ،
و به کاسه حاوی مواد می افزاییم.
مرحله چهارم
به این سالاد پیاز هم می توانیم اضافه کنیم که در صورت تمایل ،
دو عد پیاز کوچک را به صورت حلقه ای خرد می کنیم،
و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه کنسرو نخود فرنگی را ،
به همراه تخم مرغ خرد شده اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا به آرامی مواد سالاد را با هم مخلوط می کنیم،
به دلیل اینکه تخم مرغ ها بافت لطیفی دارد ،
ممکن است له شود، پس بهتر است مخلوط کردن مواد را ،
با آرامش انجام دهیم تا سالادمان علاوه بر طعم خوب ،
ظاهر خوبی نیز داشته باشد.
مرحله ششم
برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به هرماه شوید خرد شده،
و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم،
سپس به مواد سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم،
تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.
مرحله هفتم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم،
و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد جا بیفتد،
سپس سرو می کنیم. در صورتی که بخواهیم سالاد را ،
چند ساعت بعد سرو کنیم، بهتر است ،
یک ساعت قبل از سرو سس را اضافه کنیم.
مواد لازم سالاد کاب | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
ژامبون مرغ | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه قرمز | ۱ عدد |
کنسرو ذرت | ۱ لیوان |
خیار | ۲ عدد |
پیازچه | ۳ ساقه |
شوید تازه | ۱ مشت |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام