آموزش درست کردن حلوا خرمایی به سبک اصیل بوشهری
آموزش درست کردن حلوا خرمایی
آموزش درست کردن حلوا خرمایی به سبک اصیل بوشهری که معمولا در مراسمات و مجالس خاص و مذهبی سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه حلوای خرمایی مجلسی ابتدا آرد را ،
الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب،
می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
در ادامه آرد را به خوبی تفت می دهیم،
تا بوی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله دوم
نکته مهم در مورد تفت دادن آرد این است،
که باید هنگام تفت دادن آرد کاملا مراقب باشیم،
چون آرد خیلی سریع می سوزد. سوختن آرد،
علاوه بر اینکه رنگ حلوا را خراب می کند،
باعث می شود طعم حلوا نیز بد شود.
مرحله سوم
در همین حین هسته های خرما را جدا می کنیم،
سپس پوست های خرما را می گیریم.
پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم خرماها را،
به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم،
تا با آرد کاملا یکدست و مخلوط شوند.
مرحله چهارم
آرد و خرما را تا زمانی که حالت خمیری ،
پیدا کننده تفت می دهیم، سپس ۱ قاشق ،
غذاخوری دارچین و ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ،
به حلوا اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم ،
تا با مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
در صورتی که مایل نیستید از ادویه زیاد ،
در این حلوای خوشمزه استفاده کنید، می توانید،
مقدار ادویه ها را نصف کنید تا طعم حلوا ملایم تر شود.
پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند،
حلوا باید از دیواره های تابه جدا شود.
مرحله ششم
پس از اینکه حلوا آماده شد، آنرا به صورت داغ ،
داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته ایم.
می ریزیم و صاف می کنیم. در ادامه به سلیقه خود،
حلوا را به همراه موادی مثل پودر نارگیل،
و مغز گردو تزیین کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم حلوای خرما | |
خرما | ۳۰۰ گرم |
آرد گندم | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۷۵ گرم |
دارچین و زنجبیل | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام