آموزش درست کردن استیک ماهی مخصوص به روش ایتالیایی
آموزش درست کردن استیک ماهی
آموزش درست کردن استیک ماهی مخصوص به روش ایتالیایی که معمولا با فیله ماهی تهیه میشود و میتوان در کنار سبزی پلو یا برنج ساده سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه استیک ماهی رستورانی ابتدا سر و دم ماهی ها را برش می زنیم،
و ماهی را فیله می کنیم، سپس با یک موچین تمیز،
استخوان های ریز موجود در گوشت ماهی را خارج می کنیم.
در ادامه ماهی ها را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله کره را روی بخار آب ذوب می کنیم،
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ادویه های مورد علاقه خود را ،
با کره ذوب شده ترکیب می کنیم. در ادامه مخلوط کره و ادویه ها را،
روی ماهی می مالیم تا طعم دار شوند.
مرحله سوم
در این مرحله فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم
و صبر می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس سینی فر را،
با کمی روغن چرب می کنیم و تکه های ماهی را درون سینی فر قرار می دهیم
و مقداری از مخلوط کره مجددا روی ماهی می مالیم.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.
پس از اینکه گوشت ماهی به طور کامل پخت، در صورت تمایل می توانیم،
سه تا پنج دقیقه گریل فر را روشن کنیم تا روی ماهی کاملا طلایی شود و رنگ بگیرد.
مرحله پنجم
در پایان استیک را از فر خارج می کنیم، سپس آب لیمو ترش را ،
روی استیک های ماهی می ریزیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
در صورتی که فر نداشته باشیم می توانیم استیک ها را
به سلیقه خود در تابه یا روی صفحه گریل درست کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی | ۱ کیلوگرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام