آموزش درست کردن بلال کبابی به روش ویژه و خوش طعم
آموزش درست کردن بلال کبابی
آموزش درست کردن بلال کبابی به روش ویژه و خوش طعم که یکی از میان وعده های پرطرفدار و همه پسند ایرانیست.
مرحله اول
برای تهیه بلال خوشمزه ابتدا باید ذرتی تهیه کنید ،
که مخصوص پخت بلال باشد. بعضی از ذرت هایی که ،
در بازار به فروش می رسند ذرت علوفه ای هستند ،
که مخصوص مصرف دام هستند و به همین دلیل ،
پس از پخت سفت و خشک می شوند.
مرحله دوم
ذرت شیر که با نام شیر بلال هم شناخته می شود،
نوعی ذرت شیرین و آبدار است که برای پخت بلال ،
بسیار مناسب است. ابتدا برگهای دور ذرت را باز می کنیم،
سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله ذرت ها را روی منقل می چینیم،
و صبر می کنیم تا یک سمت ذرت ها بپزد.
در همین حین نمک را داخل ۲ لیتر آب حل می کنیم،
و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم که بتوانیم ،
پس از پخت ذرت ها را به طور کامل داخل آب نمک قرار دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله باید بلال ها را به صورت مرتب بچرخانیم ،
تا تمام قسمت ها به صورت یکدست کباب شوند.
پس از اینکه کباب کردن بلال ها به پایان رسید،
انها را درون آب نمک قرار می دهیم تا ،
علاوه بر اینکه نرم تر شدن، طعم دار نیز شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه بلال ها را از آب نمک خارج کردیم،
کره را ذوب می کنیم و با آب لیمو ترش و فلفل سیاه ،
مخلوط می کنیم، سپس با برس روی تمام ،
قسمت های بلال ها می مالیم. در پایان ،
بلال ها را به صورت داغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت کامل | ۴ عدد |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آب داغ | ۲ لیتر |
کره | ۲۵ گرم |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام