آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن دونات شیر عسلی به روش مخصوص

آموزش درست کردن دونات شیر عسلی به روش مخصوص

آموزش درست کردن دونات شیر عسلی

آموزش درست کردن دونات شیر عسلی به روش مخصوص که می توان به عنوان دسر و عصرانه ای خوشمزه سرو نمود.

آموزش درست کردن دونات شیر عسلی به روش مخصوص
آموزش درست کردن دونات شیر عسلی به روش مخصوص

مرحله اول

برای تهیه دونات شیر عسلی ابتدا تخم مرغ را ،

داخل کاسه ای می شکنیم و کمی هم می زنیم ،

تا از حالت لختگی خارج شود، سپس شکر را به همراه روغن مایع،

وانیل، شیرعسلی و کمی نمک به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله همگی مواد را مخلوط می کنیم ،

تا کاملا یکدست شوند. در ادامه بیکینگ پودر را ،

به آرد اضافه می کنیم، سپس به خوبی با هم ترکیب می کنیم.

در ادامه مخلوط بکینگ پودر و آرد را دو مرتبه الک می کنیم،

تا کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله سوم

حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد می افزاییم،

و مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم.

توجه داشته باشید همین مواد یکدست شوند کافی است،

و نیاز نیست مواد را بیش از حد مخلوط کنیم،

چون خاصیت بکینگ پودر از بین می رود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر دونات آماده شد، روی کاسه را ،

با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه ،

به مایه دونات در یک جای گرم استراحت می دهیم.

سپس صبر می کنیم تا دونات ساز گرم شود ،

و مواد را داخل دونات ساز می ریزیم و در آن را می بندیم.

مرحله پنجم

در صورتی که دونات ساز در دسترس نداشتیم،

می توانیم دونات ها را داخل تابه نیز درست کنیم،

ابتدا مایه دونات را داخل قیف با ماسور ساده می ریزیم،

سپس مقداری روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم ،

و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، با قیف ،

دونات ها را داخل روغن شکل می دهیم و اجازه می دهیم،

یک سمت دونات ها سرخ شود، سپس آنها را ،

بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

در ادامه روغن اضافی دونات ها را با دستمال می گیریم.

مرحله هفتم

برای تزئین دونات ها نیز یک پیمانه شکر را داخل آسیاب،

پودر می کنیم، سپس با ۴ قاشق غذاخوری شیرعسلی،

مخلوط می کنیم و اگر تمایل داشتید کمی رنگ خوراکی،

اضافه کنید و روی دونات ها می ریزیم،

و با ترافل تزئین می کنیم. نوش جان

مواد لازم دونات شیر عسلی
شیر عسلی۱ پیمانه
آرد سفید۱٫۵ پیمانه
شکر½ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع½ پیمانه
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا