آموزش درست کردن کباب کوبیده خوش طعم در فر به روش رستوران
آموزش درست کردن کباب کوبیده
آموزش درست کردن کباب کوبیده خوش طعم در فر به روش رستوران،مناسب برای منازل آپارتمانی و یا مکان هایی که دسترسی به منقل و زغال آسان نیست.
مرحله اول
برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه در فر ابتدا گوشت گوسفندی را به همراه دنبه دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزی،
سپس پیازها را با رنده ریز، رنده می کنیم و به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و با دست به مدت ۱۰ دقیقه مواد را ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شوند.
ورز دادن مایه کباب باعث می شود در پایان پخت کباب ما از هم باز نشود.
مرحله سوم آموزش درست کردن کباب کوبیده
پس از اینکه مایه کباب را به خوبی ورز دادیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم
و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.
پس از گذشت این زمان سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به اندازه یک نازنگی از مایه کباب بر می داریم و داخل یک پلاستیک فریزر حالت می دهیم و درون سینی فر کنار هم می چینیم.
پس از اینکه کار قالب زدن کباب ها به پایان رسید در صرت تمایل چند گوجه فرنگی هم داخل سینی فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
فر را از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود،
سپس سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا به طور کامل و یکدست بپزند.
مرحله ششم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه کره را ذوب می کنیم و به همراه زعفران مخلوط می کنیم، سپس با قلمو روی کباب ها می کشیم.
در پایان کباب ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
دمبه | ۱۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری : کاشمر سلام