آموزش درست کردن جوجه کباب لری به سبک اصیل
آموزش درست کردن جوجه کباب لری
آموزش درست کردن جوجه کباب لری به سبک اصیل که به همراه سبریجات و برنج محلی سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب لری خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را،
مانند جوجه کباب خرد می کنیم و پس از شستشو ،
داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه،
ماست چکیده را به همراه روغن مایع ،
و سس مایونز به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیازچه، جعفری و تره فرنگی را ،
به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه ،
اضافه می کنیم. در ادامه برگ های رزماری را ،
به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آب سرد ،
به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا با دست مواد را زیر و رو می کنیم تا با گوشت مرغ ،
کاملا مخلوط شوند، سپس درب کاسه را ،
با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت ،
در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به طور کامل طعم دار شود.
مرحله چهارم
نکته مهم در مورد خوشمزه تر شدن جوجه کباب لری ،
این است که هر چقدر زمان طعم دار کردن گوشت مرغ،
بیشتر باشد جوجه کباب ترد تر و خوشمزه تری ،
خواهیم داشت، پس اگر وقت دارید حتما بگذارید،
گوشت مرغ یک شب استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کرد،
انرا از یخچال خارج می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را ،
به روی سطح کار قرار می دهیم و سیخ را به آرامی،
از داخل گوشت مرغ رد می کنیم و به این ترتیب،
تمام گوشت مرغ را سیخ می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله منقل زغال را به صورت کاملا ،
روشن آماده می کنیم، سپس سیخ ها را به ترتیب،
روی منقل می چینیم. پس از اینکه گوشت مرغ،
به خوبی جذب سیخ شدف سیخ ها را ،
می چرخانیم تا کباب به صورت یکدست بپزند.
مرحله هفتم
پس از اینکه جوجه کباب ها تقریبا اماده شدند،
کره را ذوب می کنیم و با یک قلموی تمیز ،
روی جوجه کباب ها می مالیم. در پایان ،
جوجه کباب ها را به همراه کته قالبی یا برنج ساده ،
سرو می کنیم و باقیمانده کره را روی جوجه ها می ریزیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۱ عدد متوسط |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
تره فرنگی خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
رزماری | ۱ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ½ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
کره | ۵۰ گرم |
گردآوری: کاشمر سلام