آموزش درست کردن جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه با فیله مرغ
آموزش درست کردن جوجه کباب مدیترانه ای
آموزش درست کردن جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه با فیله مرغ که طرفدارانی از تمام کشورها دارد و یک نوع غذای بین المللی محبوب به شمار می رود.
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب مدیترانه ای ابتدا روغن زیتون را
به همراه آب لیمو ترش، پاپریکا، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه،
داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه سیر را به همراه جعفری
به صورت ریزخرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند،
سپس فیله های مرغ را به سلیقه خود به صورت کامل یا خرد شده
به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه
روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
در صورتی که می خواهید جوجه کباب نرم و آبدار شود،
بهتر است یک شب گوشت مرغ در مواد بماند،
البته اگر عجله دارید می توانید ۲ ساعت زمان دهید
تا طعم مواد به خورد گوشت مرغ برود، سپس کاسه را از یخچال می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سمت گریل تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا کاملا داغ شود،
سپس فیله های طعم دار شده را به سیخ چوبی یا فلزی می کشیم
و در تابه قرار می دهیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر می کنیم تا فیله ها کباب شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه یک سمت فیله ها به خوبی گریل شد و پخت،
آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز کباب شود.
در پایان جوجه کباب را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم
و به همراه گوجه کبابی و برنج یا نان سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۸۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام